Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Ιουνίου 2024

Ευχαριστήριο μήνυμα Ευτύχη Ζουριδάκη

Με αφορμή την συνταξιοδότησή μου από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ύστερα από υπηρεσία 37 συναπτών ετών εκ των οποίων τα 20 υπηρετησα ως διευθυντής στο κατάστημα στο Νυδρί Λευκάδος, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συναδέλφους και ιδιαίτερα εκείνους που συνεργαστήκαμε στο κατάστημα του Νυδριού, τους διευθυντές μου στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πάτρας και Αθήνας, τους οικονομικούς ελεγκτές και όλα τα μέλη της οικογένειας των ΕΛΤΑ.

Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους οι οποίοι οκτώ φορές με τίμησαν με την επιλογή τους προκειμένου να τους εκπροσωπήσω στην ομοσπονδία εργαζομένων ΕΛΤΑ.

Ιδιαιτερες ευχαριστίες θέλω να εκφράσω στους χιλιάδες πελάτες για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια των οποίων η εξυπηρέτηση ήταν πάντα για μένα πρωταρχικός σκοπός.

Έχω ακόμα έντονη χαραγμένη στην μνήμη μου την στιγμή που το 2001 ανέλαβα των μόλις 40τμ κατάστημα στο Μεγάλο Αυλάκι το οποίο μετά από αδιάλειπτη προσπάθεια και προσωπικό αγώνα σήμερα στεγάζεται στο κέντρο του Νυδριού σε χώρο 75τμ, διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες του τόπου μας καθώς και τραπεζικές υπηρεσίες της Eurobank ενώ φιλοξενεί και ΑΤΜ της ίδιας τράπεζας.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ιδρύθηκαν από τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας, τον Ιωάννη Καποδίστρια, σχεδόν παράλληλα με το ελληνικό κράτος και σήμερα αποτελούν τη μακροβιότερη ελληνική εταιρεία. Εύχομαι υγεία σε όλους τους εργαζόμενους που αποτελούν την ψυχή των ΕΛΤΑ οι οποίοι με την καθημερινή παρουσία σε κάθε γωνιά της χώρας στηρίζουν την ελληνική κοινωνία με τις υπηρεσίες τους για σχεδόν δύο αιώνες.

Ευτύχιος Ζουριδάκης
Αντιδήμαρχος Λευκάδας

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Έκδοση αναμνηστικού νομίσματος για τα 150 χρόνια της ενσωμάτωσης των Ιονίων Νήσων με την Ελλάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την έκδοση αναμνηστικού νομίσματος της ΤΡΑΠΕΖΑΣ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights