Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Νοεμβρίου 2023

Στην Πλωτή Γέφυρα δωρεάν drive through τεστ την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Δελτίο Τύπου

Στην Πλωτή Γέφυρα δωρεάν drive through τεστ την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 – Οργάνωση Π.Ε. Λευκάδας, Νοσοκομείο Λευκάδας και ΕΟΔΥ

Η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας (ΓΝΛ) σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Υγείας (ΚΟμΥ) Λευκάδας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), διοργανώνουν για ακόμη μία φορά δωρεάν drive-through ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνων (rapid tests), το πρωί της Πέμπτης 1 Απριλίου 2021, από τις 10:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., στην Πλωτή Γέφυρα της Λευκάδας (στην ευθεία του Κάστρου με κατεύθυνση προς την πόλη της Λευκάδας).

Οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται αποκλειστικά με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (μηχανή, ποδήλατο, κλπ.) και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. ΔΕΝ θα διενεργηθούν τεστ σε πεζούς.

«Στη μάχη για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω, τα rapid tests, είναι ένας σημαντικός σύμμαχος. Αυτή τη φορά επιλέξαμε ως σημείο, για τη διενέργεια των δωρεάν τεστ, την Πλωτή Γέφυρα – την είσοδο της Λευκάδας – για την ενίσχυση της εικόνας του νησιού μας ως ασφαλή προορισμό. Την Πέμπτη το πρωί, οι πολίτες με το όχημά τους και με απόλυτη ευκολία, ασφάλεια και ταχύτητα, θα μπορούν να κάνουν δωρεάν τεστ, προστατεύοντας τους εαυτούς τους και όλους τους υπολοίπους.

Αντιλαμβάνομαι τη κόπωση από τα συνεχή μέτρα, αλλά η συνεχής αύξηση του ρυθμού εμβολιασμών, η βελτίωση του καιρού, καθώς και ο μαζικός έλεγχος, τώρα που έρχονται και τα self tests, συνηγορούν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση και μπορούμε να ατενίζουμε τη τουριστική σεζόν με αισιοδοξία» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Οδηγίες – Επισημάνσεις

  • Στo test μπορούν να υποβληθούν και παιδιά άνω των 10 ετών.
  • ΔΕΝ θα διενεργηθεί test σε πεζούς.
  • Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ.
  • Να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα.
  • Θα σας ζητηθεί να δώσετε κινητό τηλέφωνο για την αποστολή του αποτελέσματος.
  • Να έχετε στείλει τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση, αν δεν μετακινήστε για λόγους εργασίας.
  • Στο αυτοκίνητο μπορούν να επιβαίνουν μέχρι 2 άτομα, εκτός αν είναι μέλη της ίδιας οικογένειας.
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights