Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Μαΐου 2023

Αυτά είναι τα δρομολόγια του F/B για Μεγανήσι τους επόμενους μήνες(update)

Κανονικά το απογευματινό δρομολόγιο 

Αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα της πλοιοκτήτριας εταιρείας που εκτελεί τα δρομολόγια από και προς Μεγανήσι. Πατήστε εδώ να τα δείτε.

 

Tηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της “Ιόνιος Μεγανήσι”: “-Πρόκειται για το περυσινό πρόγραμμα δρομολογίων”

Δεν είναι ενημερωμένη η ιστοσελίδα μας . ‘Αμεσα θα φροντίσουμε ν ΄αναρτηθούν τα σωστά δρομολόγια.(ώρα 19: 40)

Αυτό μας πληροφόρησε πριν από λίγα λεπτά ο πρόεδρος της πλοιοκτήτριας εταιρείας που εκτελεί τα δρομολόγια από και προς Μεγανήσι. Σύμφωνα με τον κ Αργύρη καθυστέρησαν να ενημερώσουν την ιστοσελίδα, λόγω της κατάστασης με την Πανδημία , πράγμα που θα γίνει άμεσα  κι αμέσως με την σειρά μας  θα σας ενημερώσουμε για το ισχύον πρόγραμμα για τους επόμενους μήνες.

 

Χωρίς απογευματινό δρομολόγιο το Μεγανήσι από 30 Μαρτίου(15:30)

Γεύση από δρομολόγια άγονων γραμμών  στο Μεγανήσι

Τρεις ημέρες την εβδομάδα τον Απρίλιο,  πέντε ημέρες τον Μάιο , χωρίς τα Σαββατοκύριακα και τους δύο μήνες.

Σύμφωνα με τα  προγραμματισμένα δρομολόγια που η ίδια η πλοιοκτήτρια εταιρεία έχει αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της για τον μήνα Απρίλιο:

και για τον Μάιο:

Η εταιρεία φαίνεται να προεξοφλεί  ότι το lockdwon  θα τραβήξει σε διάρκεια και πέραν του Μαρτίου κι ότι η επιβατική κίνηση θα είναι χαμηλή  για τουλάχιστον 60 ημέρες. Ωστόσο μια τέτοια προοπτική είναι τουλάχιστον για εμάς απαισιόδοξη για το πρώτο covid free νησί της χώρας και θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις ν΄ανοίξει  νωρίτερα και γιατί όχι να δεχθεί τουρίστες ακόμα και πριν το Πάσχα.

Ευελπιστούμε ότι τόσο τα δημόσια ,όσο και τα ιδιωτικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί , η ζήτηση για διεύρυνση της οικονομικής δραστηριότητας  θα οδηγήσουν σε αναθεώρηση της πολιτικής της περικοπής των δρομολογίων.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights