Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Αυγούστου 2022

Στα 58 ανέρχονται τα ενεργά κρούσματα στην Λευκάδα

Δώδεκα μόλις πριν τα εβδομήντα

Τέσσερα νέα κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα  ο ΕΟΔΥ για τον δήμο Λευκάδας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μειωμένο αριθμό ελέγχων δειγμάτων , λόγω της αργίας της Κυριακής.

Εν τω μεταξύ   αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών του ανακοίνωσε ο δήμος Λευκάδας και μία μετά την άλλη οι δημόσιες υπηρεσίες κατεβάζουν ρολά για επισκέψεις από τους πολίτες.

Η καθυστέρηση στην λήψη των αποφάσεων έχει φέρει γκρίνια  κι έντονη κριτική από τις δημοτικές παρατάξεις, ο Κώστας Δρακονταειδής  ζήτησε να μπει λουκέτο σε ‘ολες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, ο Θοδωρής Σολδάτος ζητά να γίνονται τα μοριακά τεστ στην Λευκάδα και ο δήμαρχος  Λευκάδας σπεύδει να κλείσει τον δήμο , για επισκέψεις δημοτών , ο δήμαρχος Μεγανησίου κοιτά πως θα διασφαλίσει ότι ο ιός δεν θα περάσει με το ferry-boat απέναντι, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι πλέον ο πανικός είναι διάχυτος στην πολιτική ηγεσία της Λευκάδας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας: “Εγκρίθηκε η μελέτη κυκλοφοριακής οργάνωσης του λιμένα Περιγιαλίου”

Το  Διοικητικό Συμβούλιο  έκανε  οµόφωνα (απουσία των μελών από το Μεγανήσι) αποδεκτή  την δωρεά εκπονηθείσας µελέτης κυκλοφοριακής οργάνωσης του λιµένα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *