Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Ιουνίου 2023

Υπέρμαχος της “ανοιχτής αγοράς” στην Λευκάδα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, αλλά…

Το Επιμελητήριο στην Λευκάδα θα δέχεται αυστηρά και μόνον κατόπιν ραντεβού για επείγουσες περιπτώσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση που μας κοινοποίησε!

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σύμφωνα με το ΦΕΚ 534/Β/10-2-2021, η εξυπηρέτηση κοινού στο Επιμελητήριο γίνεται αυστηρά μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά και, κατόπιν συνεννόησης, να αποστείλουν με
e-mail τα απαραίτητα έγγραφα για τη διεκπεραίωση της υπόθεσης τους, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία των μελών μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Γ.Ε.ΜΗ e-mail: gemi.lefkadachamber@gmail.com
Γραμματεία Προέδρου e-mail: info.lefkadmachamber@gmail.co

Γενικές πληροφορίες για σεμινάρια ημερίδες κτλ : e-mail: enimerosi.lefkadachamber@gmail.com
Τηλέφωνα: 2645022381, 2645022384, 2645022686
Fax: 2645021274

Θα είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.”

Φανταζόμαστε βάσει του ίδιου νόμου,  πρέπει ν ΄αναμένουμε και μία ανάλογη από τον δήμαρχο και μία από τον Αντιπεριφερειάρχη που να μας ενημερώνουν για τς δικές τους υπηρεσίες!

Για τα Δημοτικά και τα Περιφερειακά Συμβούλια , ούτε λόγος, κεκλεισμένων των θυρών με πολλά , ένα  ή και κανένα κρούσμα, άλλωστε όπως  τονίσαμε  τα πάντα επί των ημερών μας θα λυθούν με ΕΛΕΓΧΟ και ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ!

Κι επειδή το επιμελητήριό μας(κι εγώ εκεί  ανήκω) δηλώνει στην διάθεσή μας  για διευκρινίσεις, ας ξεκινήσουμε από μία βασική απορία, προς τι τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά μεταξύ ημών και υμών;

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights