Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Μαΐου 2022

Ηλεκτρισμός στην κυβέρνηση από την …αριστερή του τάση

Μετά τους συνδικαλιστές που έχουν αρχίσει να παραδίδουν τις κομματικές τους κάρτες, η Ιπποκράτους δέχθηκε χθες ένα ακόμη χτύπημα από την Αριστερή Πρωτοβουλία, η οποία προχωρεί στις 18 Ιουνίου σε πανελλαδική συνδιάσκεψη, προλαβαίνοντας τον επίσημο προγραμματισμό, που είναι για την 3η του Σεπτέμβρη.

Επιπλέον, η αριστερή τάση του κυβερνώντος κόμματος ζητεί έκτακτο συνέδριο και απαντά και στα περί συναίνεσης. Ταυτόχρονα ζητεί «από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να δρομολογήσει τις διαδικασίες αμέσως ενός έκτακτου συνεδρίου, γιατί η Ιστορία δεν μπορεί να περιμένει, ώστε να αποφασιστεί ποια πολιτική θα εφαρμοστεί. Συναίνεση και νομιμοποίηση από τα πάνω και έξω δεν γίνεται».

Στο Μέγαρο Μαξίμου εξετάζουν διάφορες ημερομηνίες για να συνεδριάσουν το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και η Κοινοβουλευτική Ομάδα. Δύο συνεδριάσεις που είναι εξαιρετικά πιθανό να γίνουν πριν από την ψήφιση στη Βουλή του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Την Τρίτη στις 7.30 μ.μ. ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ, προκειμένου να απευθυνθεί και στον επιχειρηματικό κόσμο.

ΠΗΓΗ : ethnos.gr

Σχετικό:

«Μη κυβερνητική εισπρακτική οργάνωση η κυβέρνηση»

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *