Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Απριλίου 2024

Ευθύνες στον δήμο Λευκάδας για το θέμα του τουριστικού περιπτέρου

Υπάρχει ειλημμένη απόφαση του ΔΛΤ Λευκάδας και σχετική σύναψη προσωρινής σύμβασης με την εταιρεία . Τεράστιες ευθύνες στην Αρχιτεκτονική Επιτροπή κατά συνέπεια  και στον δήμο Λευκάδας από την επί μηνών  αναβολή συνεδριάσεων που κρατούν όμηρη την εταιρεία από τον Μάρτιο του 2020!

Σύμφωνα με την σύμβαση ,το αντίτιµο της παραχώρησης ορίζεται στο ποσό των € 4.010,00 µηνιαίως πλέον τέλους χαρτοσήµου (3%), ΟΓΑ χαρτοσήµου (20%) και εισφοράς υπέρ ΕΚΟΕΜΝ (3%). Το αντίτιµο θα αναπροσαρµόζεται ετησίως σύµφωνα µε τον ∆είκτη Τιµών Καταναλωτή.

Επίσης θα καταβάλλεται, ως ετήσιο αντάλλαγµα, ποσοστό δυόµισι τοις εκατό (2,5%) επί των ετήσιων ακαθάριστων εσόδων της επιχείρησης. Η καταβολή του µηνιαίου ανταλλάγµατος χρήσης θα ξεκινήσει από την έναρξη λειτουργίας της επιχείρησης και θα καταβάλλεται κάθε µήνα έως τη δέκατη ηµέρα εκάστου µηνός.

Το ετήσιο αντάλλαγµα χρήσης θα ξεκινήσει να καταβάλλεται µε τη συµπλήρωση µιας χρήσης από την έναρξη λειτουργίας της επιχείρησης και θα καταβάλλεται τον πρώτο µήνα εκάστου έτους. Η παραχώρηση ισχύει από την έγκριση της παρούσας απόφασης από τον Συντονιστή Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης Πελ/σου, ∆υτ. Ελλάδας & Ιονίου για είκοσι δύο (22) χρόνια, µε δυνατότητα παράτασης για άλλα τρία (3) χρόνια κατόπιν αίτησης του παραχωρησιούχου και νέας απόφασης του ∆.Λ.Τ.Λ.

δείτε όλη την σύμβαση  εδώ

Από την πλευρά της εταιρείας, όλα είναι έτοιμα, έχει υποβληθεί ο φάκελος κι αναμένονται οι σχετικές εγκρίσεις  για ν αρχίσουν οι προβλεπόμενες εργασίες, μένει ν αποφασίσει επιτέλους να συνεδριάσει και η Αρχιτεκτονική Επιτροπή!

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights