Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Νοεμβρίου 2020

Ορίστηκε ο ιατρός υπόχρεος υπηρεσίας υπαίθρου για το Π. Ι Καλάμου

Εντός του Νοεμβρίου αναλαμβάνει υπηρεσία
Την τοποθέτηση σε προσωρινά συνιστώμενη θέση με  απόφαση των ιατρών υπόχρεων για  τη συμπλήρωση και ολοκλήρωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου, από την επομένη της λήξης της θητείας τους ως οπλίτες, με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου ορισμένου χρόνου ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.
.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση  τοποθετείται ο
.
Η Υπηρεσία, που ορίζεται με την  απόφαση, αρμόδια για την συμπλήρωση της υπηρεσίας  υπαίθρου του ιατρού, οφείλει να ενημερώσει σχετικά την αρμόδια Δ.Υ.Πε. και το Υπουργείο Υγείας (Τμήμα Ιατρών υπαίθρου).
 Ο ιατρός πρέπει να διαμένει εντός της έδρας του Κέντρου Υγείας ή του Περιφερειακού Ιατρείου στο  οποίο έχει διοριστεί και μόνο στις περιπτώσεις που αυτή δεν πληροί στοιχειώδεις προϋποθέσεις διαμονής  μπορεί να χορηγείται από την Προϊσταμένη Αρχή του ιατρού, άδεια διαμονής εκτός έδρας του Κέντρου Υγείας ή του Περιφερειακού Ιατρείου.
Ο ιατρός υπόχρεος υπηρεσίας υπαίθρου δύναται μετά τη λήξη της θητείας του να λάβει, μετά από αίτησή
του, από το Τμήμα Ιατρών Υπαίθρου της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού Ν.Π., βεβαίωση εκπλήρωσης
υπηρεσίας υπαίθρου
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Λευκάδας για το ατύχημα στον παραλιακό χώρο πίσω από το Ηρώο

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                                    Λευκάδα, 7 Ιουνίου 2013                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σχετικά με το ατύχημα που συνέβη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *