Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Ιουνίου 2021

Ορίστηκε ο ιατρός υπόχρεος υπηρεσίας υπαίθρου για το Π. Ι Καλάμου

Εντός του Νοεμβρίου αναλαμβάνει υπηρεσία
Την τοποθέτηση σε προσωρινά συνιστώμενη θέση με  απόφαση των ιατρών υπόχρεων για  τη συμπλήρωση και ολοκλήρωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου, από την επομένη της λήξης της θητείας τους ως οπλίτες, με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου ορισμένου χρόνου ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.
.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση  τοποθετείται ο
.
Η Υπηρεσία, που ορίζεται με την  απόφαση, αρμόδια για την συμπλήρωση της υπηρεσίας  υπαίθρου του ιατρού, οφείλει να ενημερώσει σχετικά την αρμόδια Δ.Υ.Πε. και το Υπουργείο Υγείας (Τμήμα Ιατρών υπαίθρου).
 Ο ιατρός πρέπει να διαμένει εντός της έδρας του Κέντρου Υγείας ή του Περιφερειακού Ιατρείου στο  οποίο έχει διοριστεί και μόνο στις περιπτώσεις που αυτή δεν πληροί στοιχειώδεις προϋποθέσεις διαμονής  μπορεί να χορηγείται από την Προϊσταμένη Αρχή του ιατρού, άδεια διαμονής εκτός έδρας του Κέντρου Υγείας ή του Περιφερειακού Ιατρείου.
Ο ιατρός υπόχρεος υπηρεσίας υπαίθρου δύναται μετά τη λήξη της θητείας του να λάβει, μετά από αίτησή
του, από το Τμήμα Ιατρών Υπαίθρου της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού Ν.Π., βεβαίωση εκπλήρωσης
υπηρεσίας υπαίθρου
0 Shares

Σχετικά άρθρα

(Update) Συναντήσεις εκπροσώπων του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ σε Λευκάδα και Μεγανήσι

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις των εκπροσώπων της οικογένειας Ριμπολόβλεφ με θεσμικούς παράγοντες. Μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν ήταν οι δήμαρχοι Μεγανησίου και […]

Σε δραστικά μέτρα για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα προχωρά το Δ.Σ Ε.Π.Σ Πρέβεζας-Λευκάδας

Το ποδόσφαιρο είναι αδιαμφισβήτητα ο βασιλιάς των σπορ. Δυστυχώς όμως κάποιοι το αμαυρώνουν με απαράδεκτες ενέργειες και συμπεριφορές. Στις περισσότερες […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *