Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Μαΐου 2020

ARTηρια: έκθεση ζωγραφικής της Sylwia Pydych

ARTηρια

3-14 Ιουνίου 2011

έκθεση ζωγραφικής της Sylwia Pydych

Η Sylwia Pydych γεννήθηκε σε μια αγροτική φάρμα στην Νότια Πολωνία. Στην ηλικία των 20 μετανάστευσε στις Η.Π.Α όπου έμεινε εκεί για 9 χρόνια. Ταξιδέυοντας προς την Αμερική, η Sylwia έκανε την πρώτη της επαφή με την ζωγραφική και ανακάλυψε το πάθος της για την τέχνη.

Άρχισε την εκπαίδευσή της το 2004 στις Καλές Τέχνες στην Ακαδημία Τέχνης του Κολοράντο,στο Μπούλντερ.Περνώντας 4 χρόνια στην Ακαδημία Τεχνης του Κολοράντο, ένα κλασσικό, σε στυλ αναγέννησης ατελιέ, έδωσε στην Sylwia μια πολύ καλή βάση για τις μελλοντικές της προσπάθειες στην τέχνη.

Η Κυρία Pydych έχει κάνει αρκετές εκθέσεις στο Κολοράντο και στην Νέα Υόρκη.

Πρόσφατα παρέλαβε ενα μοναδίκο βραβείο απο αναγνωρισμένο ίδρυμα ονομαζόμενο Το Πορτραίτο της Κοινωνίας της Αμερικής. Το βραβείο δόθηκε σε αυτήν στο Διεθνή Διαγωνισμό Πορτραίτου στην Ουάσινγκτον  τον Απρίλη του 2009. Σε σύντομο χρονικό διάστημα η Κυρία Pydych ταξίδεψε στην Ευρώπη και μένει προσφατα στο νησί της Λευκάδας,στην Ελλάδα.

Η έμπνευση της Σύλβιας πηγάζει απο τις ανθρώπινες μορφές και καταστάσεις, η πνευματική αναζήτησή της διαφαίνεται σε μερικά απο τα πιο πρόσφατα έργα της.

____________________________________________________

ΑRTηρια  www.artiria.gr τηλ: 26450.22820

 

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *