Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
27 Ιανουαρίου 2023

Καθολικό τεστ για Κορωναιο στο Μεγανήσι

Έτσι μόνο σώζεται η τουριστική σεζόν

Τα μυνήματα που φθάνουν σήμερα στο νησί δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού.

Εκτός των ακυρώσεων συμβολαίων  των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ενοικίαση πολυτελών κατοικιών στο νησί  με τους ιδιοκτήτες και τα νέα από τον θαλάσσιο τουρισμό δεν είναι ευχάριστα.

Μια  μετά την άλλη εταιρείες κολοσσοί που δραστηριοποιούνταν μέχρι σήμερα στην περιοχή μας  στην μαζική ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών αναστέλλουν για φέτος την δραστηριότητα τους  και  με voucher σπρώχνουν τις υποχρεώσεις τους προς τους πελάτες τους για το 2021!

Η μία τουλάχιστον από τις δύο ξενοδοχειακές μονάδες , σκέφτεται ται ακόμα και να παραμείνει κλειστή .

Η χώρα σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις επενδύει τις ελπίδες της στον οδικό τουρισμό, κοιτάζοντας προς τις λεγόμενες  χώρες του πρώην “Ανατολικού μπλοκ”, μια αγορά που το Μεγανήσι έχει μικρή έως καθόλου πρόσβαση.

Χρόνια τώρα το νησί απευθύνεται σε υψηλότερα επίπεδα εν δυνάμει πελατών που επιζητούν  ήσυχες , οικογενειακές διακοπές σε υψηλών απαιτήσεων παροχής  πολυτελών κατοικιών που έχουν το πλεονέκτημα της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας που αυτή προσφέρει.

Εάν καταφέρουμε να εμπνεύσουμε εμπιστοσύνη στον συγκεκριμένο πελάτη, είναι σίγουρο πως αυτός έχει εκείνη την οικονομική άνεση ώστε να βρει τον τρόπο να φτάσει ασφαλής στο νησί μας.

Το Μεγανήσι έχει σήμερα με τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις γύρω στους 1200 κατοίκους,  κάθε τεστ κοστίζει περίπου 15 ευρώ, θα μπορούσαν  άνετα να βρεθούν τα χρήματα , να διαφημίσει το αποτέλεσμα και με μια καλή καμπάνια , αλλά κι αυστηρους ελέγχους με θερμόμετρα στην πύλη εισόδου του, να εμπνεύσει εκείνη την εμπιστοσύνη που χρειάζεται , ώστε όταν ανοίξουν οι πτήσεις να πάρει μεγαλύτερο μέρος από  ένα διαφαινόμενο μικρότερο κομμάτι αγοράς.

Το χειρότερο θα ήταν να μην τουλάχιστον προσπαθήσουμε!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Θανάσης Κονιδάρης σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Κέντρου Ταφίων του Δήμου Μεγανησίου

Εκδήλωση διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Ταφίων του Δήμου Μεγανησίου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του γνωστού μας  ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου και  δεξιοτέχνη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights