Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Μαΐου 2022

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αμφιλοχίας – Λευκάδας

Θα ισχύσουν από 21 Απαριλίου και μέχρι τελος Ιουνίου

Σύμφωνα με την απόφαση της Αστυνομικής Διευθυσης Ακαρνανιας η αποφαση αφορά τον περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας – Λευκάδας, από την χ/θ 0+001 έως την χ/θ 53+000, τμηματικά και σε θέσεις περιορισμένης έκτασης για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών και εργασιών διαγράμμισης, καθώς και εργασιών ασφάλειας.
Οι  εργασίες θα πραγματοποιηθούν, κατά το χρονικό διάστημα από 21/04/2020 έως και 30/06/2020, κατά τις ώρες από 07:00΄ έως 19:00΄, καθημερινά.

Μετά το πέρας των εργασιών τα ανωτέρω τμήματα θα δίδονται εκ νέου στην κυκλοφορία. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΕΝΩΤΕΧΝΙΚΗ Α.Τ.Ε.», ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθ. ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την  σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *