Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Απέναντι απ΄το πολιτικό κατεστημμένο με πανό η Επτανησιακή Αναγέννηση

 

21 Mαϊου 2011

Πιστή, σταθερή και με συνέπεια στις θέσεις και στις πράξεις της η Παράταξη της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ δεν μπορεί να νομιμοποιεί και να χαριεντίζεται με το πολιτικό κατεστημένο  την ώρα, που 146 χρόνια μετά τη πρώτη βαρβαρότητα του αθηνοκεντρικού κράτους που κατήργησε το 1865 το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, σήμερα, παραμονές της επετείου της Ένωσης των δύο κρατών της «Ηνωμένης Πολιτείας των Ιονίων Νήσων» με το «Βασίλειον της Ελλάδος», χωρίς αιδώ και αναλγησία, αποπειρώνται, μετά τη βαρβαρότητα του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ:

 Να καταργήσουν το ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

 Να καταργήσουν πλήρως το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου.

Να καταργήσουν την αυτοτέλεια των Νοσοκομείων Ζακύνθου  και Αργοστολίου και να έχουν Δ.Σ. με έδρα… τη Πάτρα, μαζί με τα Νοσοκομεία της Πάτρας.

  Να καταργήσουν την αυτοτέλεια του Νοσοκομείου Κέρκυρας και του Νοσοκομείου Λευκάδας και…νάχουν  Δ.Σ. μαζί με Νοσοκομείο Ηγουμενίτσας, το Νοσοκομείο Φιλιατών, το Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων και το Χατζηκώστα με έδρα… τα Γιάννενα.

   Οι Μνημονιακοί είναι προφανές ότι μισούν τα νησιά μας και προσπαθούν να μας μετατρέψουν σε χωριά.

  ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ  ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ  ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.

  Τα δύο κανάλια της Κέρκυρας, CORFU CHANNEL και  START αποσιώπησαν και με μεγάλη προσπάθεια απέκρυπταν το γεγονός την ώρα της ζωντανής μετάδοσης της παρέλασης και δεν δέχθηκαν να πάρουν δηλώσεις μας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights