Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Ιανουαρίου 2022

Το σχόλιο της ημέρας

Υπάρχει ένας αστικός μύθος (μπορεί να είναι και γεγονός), ότι κάποτε ένας υποψήφιος Δήμαρχος κάπου στην Πελοπόννησο, ο οποίος δεν ήταν και ότι εξυπνότερο κυκλοφορούσε, στην προεκλογική του ομιλία στην κεντρική πλατεία της πόλης, έταζε, έταζε, έταζε… Το πλήθος από κάτω, γελούσε και ενίοτε πείραζε κιόλας τον υποψήφιο:

– Δήμαρχε, δεν έχουμε θάλασσα.

– Θα σας φέρω και θάλασσα.

– Ναι, όμως Δήμαρχε, δεν έχουμε πολλά παιδιά στην πόλη μας.

– Θα σας κάνω και παιδιά!!!

Αφορμή για τον συνειρμό αποτέλεσε το πρώτο προεκλογικό φυλλάδιο σε “illustration” χαρτί  μίας εκ των τριών δημοτικών παρατάξεων που διεκδικούν τον δήμο Μεγανησίου. Δεν θ΄αναφερθώ σε συγκεκριμένες παραγράφους   διότι θα είναι σαν να έχω αποκαλύψει το όνομα της παράταξης. Όμως κάποια πράγματα αγαπητοί φίλοι είναι τόσο εφικτά, όσο περίπου να κερδίσει το τζακ ποτ του lotto το Μεγανήσι που δεν διαθέτει καν πρακτορείο!!!

Κοιτάξτε εκεί πέρα να κάνετε κάνα περιφερειακό και σχεδιάστε νέο λιμάνι για την συγκοινωνία κι αφήστε εκείνο το περίφημο ξεχασμένο  σχέδιο να μετατραπεί το Μεγανήσι σε “Μονακό” του Ιονίου, δεν “πουλάει” στις μέρες μας, δεν υπάρχει πλέον μόνιμος πληθυσμός να σας ακούσει , έχει αποδεκατιστεί!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *