Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Αυγούστου 2021

Στο Βαθύ τελικά θα δένει κάβο το Azimut που θα ενώνει το Μεγανήσι με τα Ιόνια Νησιά

Το meganisinews που είναι ο πρωτεργάτης αυτής της επιτυχίας θα καλύψει με πλούσιο ρεπορτάζ την άφιξη του πλοίου. Την Δευτέρα κάνουμε ένα βήμα μπρος  έπειτα από χρόνια στασιμότητα.

Το παρθενικό ταξίδι στο Μεγανήσι της γραμμής που ενώνει τα νησιά πραγματοποιείται την Δευτέρα 22 Απριλίου . Αποτέλεσμα ενός αγώνα δύο χρόνων για το site , με  συνεχείς οχλήσεις και δημοσιεύματα , αναφορές , παρεμβάσεις, τηλεφωνικές επικοινωνίες επιμονή και υπομονή χωρίς ουσιαστική πολιτική στήριξη κι απουσία του συνόλου των φορέων, συλλόγων και προσώπων, επιστέγασμα της θέλησης και της προσπάθειας ουσιαστικά ενός ανθρώπου, χωρίς να παραγνωρίζει κανείς και τις ενέργειες θεσμικών παραγόντων που απαιτούνταν.

Το επίσημο πρόγραμμα των δρομολογίων ακόμα γράφεται. Η σύνδεση θα είναι τρεις φορές την εβδομάδα(Δευτέρα-Τετάρτη- Παρασκευή) με επιστροφή την επόμενη ,  ώρα αναχώρησης από την Κέρκυρα 6:30πμ  ώρα άφιξης στο Βαθύ 12:30μμ. Κατ΄εξαίρεση  μεθαύριο Δευτέρα κι επειδή ακόμα βρισκόμαστε σε στάδιο που απαιτείται ακόμα κάποιου είδους διεκπεραιωτικής  γραφειοκρατικής  φύσεως ενέργεια, το πλοίο θα αναχωρήσει από Κέρκυρα στις 10:00πμ και θα το υποδεχθούμε στις 16:00 στο Βαθύ , κατά πάσα πιθανότητα στον χώρο που χρησιμοποιούσε παλιά ο Αγχίαλος.

Η επιλογή του Λιμανιού άλλαξε(ήταν Σπήλια) εξαιτίας και των τελευταίων εξελίξεων με την συγκοινωνία στο Βαθύ.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *