Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Φεβρουαρίου 2019

Ασυνείδητος σκότωσε με φόλες αθώα γατάκια στο Κατωμέρι

Τουλάχιστον 15 ζώα νεκρά

Μία εβδομάδα πριν μεταβεί στο Μεγανήσι φιλοζωική  εταιρεία από την Λευκάδα  για στειρώσεις, άγνωστος-οι αποδεκάτισαν αθώα γατάκια ρίχνοντάς τους φόλες.

Τους ενοχλούσαν? Ενοχλεί ένα ζώο που μόνο αγάπη και χαρά  έχει μέσα του? Ζούσαν εις βάρος τους? Κάποια από αυτά είχαν ιδιοκτήτες που  τα αγαπούσαν και τα πρόσεχαν.

Άλλα πάλι  βρίσκονταν εδώ επειδή η κοινωνία δεν έχει κατανοήσει ότι τα ζώα συντροφιάς πρέπει να στειρώνονται κι είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνει ο κάθε  ιδιοκτήτης αποκτώντας ένα ζώο.

Σε κάθε περίπτωση εμείς αυτούς που ρίχνουν φόλες  στα ζώα, τους κατατάσσουμε στον πάτο της κοινωνίας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Εξωτερικός συνεργάτης για την ΚΟΙΔΕΜ (Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μεγανησίου)

22/11/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΚΟΙΔΕΜ (Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μεγανησίου) ενημερώνει ότι αναζητεί εξωτερικό συνεργάτη στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος ΤΟΠΕΚΟ […]

Κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης στο Κατωμέρι Μεγανησίου

Σύμφωνα με πληροφορίες θύμα κλοπής από πλανόδιους Αθίγγανους που πουλούσαν φρούτα έπεσε ηλικιωμένη γυναίκα στο Κατωμέρι, όταν ζήτησε από τον δράστη να της μεταφέρει τα φρούτα στην οικία της και να πληρωθεί.

Ο δράστης, που δεν έχασε την ευκαιρία, άρπαξε το ποσό το 1700 ευρώ από την κρύπτη της ηλικιωμένης κι εξαφανίστηκε.

Η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε γρήγορα την κλοπή και ειδοποίησε τα παιδιά της, που με την σειρά τους ζήτησαν την συνδρομή της αστυνομίας και ο δράστης συνελήφθη την ώρα της αποβίβασης από το ferry-boat.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *