Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
27 Νοεμβρίου 2020

M’ αυτά τα μυαλά θα κάνετε “συνεταιρισμό” ;

Εκλογές στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεγανησίου 

Με “επιλεκτικά αναρτημένες” ανακοινώσεις και εκ των υστέρων (ως μελος του) μαθαίνω ότι προχθες πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Αγροτών του νησιού.

Είναι προφανές, για κάποιους λόγους που εγώ δεν γνωρίζω  ότι  δεν ειδοποιήθηκαν όλα τα μέλη και δεν υπήρξαν ανακοινώσεις  ούτε στο Πίνακα Ανακοινώσεων του δήμου , ούτε το πιο απλό στα site του νησιού ή ακόμα και της Λευκάδας.

Μαθηματικά λοιπόν κάποιοι αποφάσισαν  να περιορίσουν τον αριθμό των συμμετεχόντων στον αριθμό  που τους “βόλευε”.  Ενόψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών αυτές οι πρακτικές και οι μέθοδοι  απογοητεύουν τους μετόχους, απαξιούν τους θεσμούς κι αποθαρρύνουν νέους ανθρώπους ν΄ασχοληθούν  με τους συλλόγους και τα κοινά. Οδηγούν δε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεγανησίου με μαθηματική ακρίβεια στην Λευκάδα(προβλέπεται από την νέα νομοθεσία).

Προσωπικά δεν με φωνάξατε στις εκλογές, δεν θέλω να με φωνάξετε ούτε την ώρα των ευθυνών που  πλησιάζει…

Γιώργος Γαβρίλης

Μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεγανησίου

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Υπογράφηκε η σύμβαση για την βελτίωση και την άρση της επικινδυνότητας του δρόμου Αμφιλοχία-Λευκάδα

Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Ο Προϋπολογισμός Εργολαβίας ανέρχονταν στο ύψος των 4.000.000,00€ (με Φ.Π.Α.)/ 3.225.806,45€( (χωρίς Φ.Π.Α.)και η   Χρηματοδότηση […]

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων για την ανέγερση Περιφερειακού Ιατρείου Δήμου Μεγανησίου – Ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, υπέγραψε την ένταξη της Πράξης: «Ανέγερση Περιφερειακού Ιατρείου Δήμου Μεγανησίου» στον Άξονα Προτεραιότητας «09 […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *