Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Σεπτεμβρίου 2021

Κατάληψη των γραφείων της Π.Ι.Ν. …

… από ξενοδοχοϋπαλλήλους του «Ακτή Μεσογγή»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κέρκυρα 19 Μαΐου 2011

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Κατάληψη των γραφείων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων από ξενοδοχοϋπαλλήλους του «Ακτή Μεσογγή»

Σε κατάληψη του γραφείου του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων προχώρησαν σήμερα οι ξενοδοχοϋπάλληλοι του «Ακτή Μεσογγή», αιτώντας μεσολάβηση του Περιφερειάρχη για την επαναπρόσληψή τους στο ξενοδοχείο.

Λόγω του ότι ο Περιφερειάρχης, Σπ. Σπύρου, απουσίαζε, γιατί βρισκόταν στο Υπουργείο Εσωτερικών, στην Αθήνα, για θέματα της Περιφέρειας, με τους ξενοδοχοϋπαλλήλους συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας, Χρήστος Σκούρτης, στον οποίο τόσο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας, Σταμάτης Πελάης, όσο και οι ίδιοι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι εξέθεσαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και του ζήτησαν να παρέμβει, προκειμένου να λυθεί.

Πρωτοβουλίες Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, Χρήστος Σκούρτης, γνωρίζοντας το πρόβλημα των εργαζομένων στην ξενοδοχειακή μονάδα «ΑΚΤΗ ΜΕΣΟΓΓΗ» και αναγνωρίζοντας τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι ξενοδοχοϋπάλληλοι (3 χρόνια απλήρωτοι και με αβέβαιο το εργασιακό τους μέλλον), εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του.

Στο πλαίσιο αυτό θα αναλάβει πρωτοβουλίες με στόχο την επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων του ΑΚΤΗ ΜΕΣΟΓΓΗ, κάτι που αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ομαλή επαναλειτουργία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Η επαναλειτουργία της συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας αποτελεί αίτημα όλων των εμπλεκόμενων φορέων του Τουρισμού και πολύ περισσότερο της ευρύτερης περιοχής όπου εδράζεται το ΑΚΤΗ ΜΕΣΟΓΓΗ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, σήμερα το απόγευμα θα συναντηθεί με την εργοδοσία του συγκεκριμένου ξενοδοχείου και αύριο το πρωί θα παρασταθεί στην προγραμματισμένη συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Στις φωτ.:

1. Ο Χρήστος Σκούρτης, Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας, ακούει τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας, Σταμάτη Πελάη, ο οποίος του ζητεί μεσολάβηση για την επίλυση του προβλήματος των ξενοδοχοϋπαλλήλων.

2. και 3. Ο Σταμάτης Πελάης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας, με τους εργαζόμενους στο «Ακτή Μεσογγή», κατά τη διάρκεια της κατάληψης του γραφείου του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, στην Κέρκυρα.

0 Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *