Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Σεπτεμβρίου 2022

Μάθετε πρώτοι που βρίσκονται τ΄ακίνητα που παραχωρήθηκαν στο Υπερταμείο

Αποκαλύψεων συνέχεια

Θύελλα έχει προκαλέσει το δημοσίευμα του meganisinews    σχετικά με τα ιχθυοτροφεία της Λευκάδας. Μάλιστα όσο οι αρμόδιοι στους οποίους απευθύνουμε ερωτήματα δεν απαντούν κι όσο δεν δίνονται στην δημοσιότητα την περίφημη λίστα των ακινήτων στην Λευκάδα που περνούν στο “Υπερταμείο”, τόσο εμβαθύνουμε την έρευνα  σχετικά με το θέμα.

Κι επειδή σας υποσχεθήκαμε  εκπλήξεις, είμαστε υποχρεωμένοι να σας τις δώσουμε , δυστυχώς δεν μπορούμε ν΄αποκαλύψουμε την πηγή μας.

Για να σας προϊδεάσουμε όμως λίγο , επερώτηση του Γιάννη Μανιάτη βουλευτή Αργολίδας προς Τσακαλώτο για το ποια δημόσια κτήματα ξεπουλάνε στο Υπερταμείο στην Αργολίδα,  έβγαλε είδηση ότι ξεπουλούν στο Υπερταμείο μέχρι και το Κολυμβητήριο, το Γήπεδο, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ναυπλίου που μέχρι πρότινος διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους ότι είναι δημοτικά !

Σύμφωνα με νέα στοιχεία από τα 79 ακίνητα που παραχωρήθηκαν 29 βρίσκονται στην Κοινότητα Αλεξάνδρου μεγάλο μέρος αυτών αφορά Μοναστηριακή περιουσία,  21 στην Λευκάδα πολλά εξ αυτών μέσα στο οικόπεδο των παλαιών αλυκών( ανάμεσά τους και σχολεία), 15 στην Βαυκερή, 5 στα Πλατύστομα, 4 στους Καρυώτες, 1 στην Κατούνα και 4 στο Νυδρί.

Τ΄ακίνητα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τ΄ακίνητα που μέσω ΕΤΑΔ ΑΕ βρίσκονται ήδη στο Υπερταμείο, δηλαδή τ΄ακίνητα στην Βασιλική , στον Μύλο, στο Μεγανήσι  κι αλλού. Πρόκειται δηλαδή για άλλα  ακίνητα που μέχρι πρότινος ούτε λόγος γίνοννταν για αυτά. Και λογικα δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνουν το οικόπεδο στα Βαρδάνια-Γύρα-δυτικά ιχθυοτροφεία , πριν τελεσιδικίσει  στο ΣΤΕ.

Ούτε εδώ όμως σταματάει ο μακρύς κατάλογος των ακινήτων που περνούν στο Υπερταμείο, η νέα κτηματογράφηση και ο καθορισμός στον νομό της ζώνης αιγιαλού και παραλίας, θαφέρει νέες διεκδικήσεις από την ΕΤΑΔ.ΑΕ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Παρέμβαση-πρόταση Συλλόγου Επαγγελματιών Μεγανησίου για την παραχώρηση έκτασης στον Σκορπιό

Προς: Δήμαρχο Μεγανησίου Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δημοτικούς Συμβούλους. Κύριε Δήμαρχε, κύριε πρόεδρε κυρίες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι. Από προσωπική ενημέρωση […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.