Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Σεπτεμβρίου 2022

Καταργείστε τον δήμο Μεγανησίου και τοποθετείστε Gauleiter της αρεσκεία σας

Αλλιώς δεν εξηγείται η στάση σας και η δήθεν “δημοκρατική ευαισθησία” σας. “Είναι πολλά τα λεφτά Άρη”

Ας μας κατηγορήσουν και ας μας προσάψουν ότι κατηγορία θέλουν , όμως εμείς εδώ θα υπάρχουμε για να τοποθετούμαι τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Αλήθεια είναι ποτέ δυνατόν στα όρια ενός δήμου να γίνεται μια τεράστια επένδυση με άμεσες συνέπειες στο φυσικό του περιβάλλον και ο ίδιος ο δήμος να μην έχει λόγο στην Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων;

Κι όμως είναι. Κι αν η κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο κρίνουν ότι δεν είναι απαραίτητη η γνώμη της τοπικής κοινωνίας, ποια είναι η γνώμη της δημοκρατικά εκλεγμένης Περιφερειακής διοίκησης , ποια είναι η γνώμη των παρατάξεων που αποτελούν το Περιφερειακό Συμβούλιο;

Προς τι η ύπαρξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Δημοτικών Συμβουλίων και ποιος ο λόγος  της ύπαρξης διαφορετικών παρατάξεων κι εν τέλει των Αυτοδιοικητικών  Εκλογών.

Ζήτω η νέα  αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης, το Αναλογικό Σύστημα και οι όψιμα εμφανιζόμενοι υποστηρικτές του στον τόπο μας.

Τώρα σε τι πράγμα αναφέρομαι , ξέρουν εκείνοι που ασχολούνται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στo νησί μας( οφείλουν να πάρουν θέση), αλλά οσοι ακόμα δεν κατάλαβαν ας κοιτάξουν την επικαιρότητα.

ΥΓ: Όσοι  επενδύουν στην πολιτική μας κόπωση, πλανώνται πλάνην οικτράν. Είμαστε ακόμα ζωντανοί…

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.