Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Βρέθηκε το κλεμμένο σκάφος(update)

Εντοπίστηκε στην Αθήνα!!!

Αίσιο τέλος είχε η ιστορία με  το κλεμμένο σκάφος από το Νυδρί.

Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε λίγο έξω από το Ασπρόπυργο στη Αθήνα σε άθικτη κατάσταση εγκαταλελειμμένο σε λιμάνι .

Αφού ελήφθησαν δείγματα  αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού ώστε να συνεχιστεί η έρευνα  για την ανεύρεση των δραστών, ειδοποιήθηκαν οι ιδιοκτήτες ώστε να το παραλάβουν.

1/09/2018  Κλοπή σκάφους στο Νυδρί Λευκάδας, απόπειρα κλοπής και στο Μεγανήσι

Ήταν το καμάρι της εταιρείας ενοικιάσεων

Άγνωστοι  σήμερα το πρωί έκλεψαν 10μετρο φουσκωτό σκάφος από γνωστή εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο ενοικίασης σκαφών αναψυχής στο Νυδρί Λευκάδας. Οι άγνωστοι δράστες που καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα κάμερας της επιχείρησης μέσα σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα στις 6:30 πμ κατάφεραν να παραβιάσουν την κλειδαριά και θέσουν σε λειτουργία το σκάφος .

Πέρασαν  από την Θηλιά όπου και θεάθηκε τελευταία φορά το ταχύπλοο σκάφος το οποίο να σημειώσουμε    διαθέτει δύο εξωλέμβιες μηχανές   συνολικής ιπποδύναμης 500 ίππων ( 2×250) και κατευθύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση,

Eπίσης έγινε προσπάθεια κλοπής ταχυπλόου σκάφους συνολικής ιπποδύναμης 900 ίππων( 3χ300) από το Βαθύ Μεγανησίου, όμως οι κλειδαριές και τα συστήματα ασφαλείας του σκάφους αντιστάθηκαν σθεναρά.

Οι αρχές προσανατολίζονται στην σύνδεση των δύο περιστατικών ,κι αναζητούν τους δράστες σε οργανωμένα κυκλώματα λαθρεμπορίας  ανθρώπων ή ναρκωτικών.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του σκάφους συνεχίζονται.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. Μπράβο και σε σας. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και το άρθρο για το θέμα (καθώς ήταν το μοναδικό) και οι αναδημοσιεύσεις του.

    1. Στην διάθεση μας έχουμε περισσότερα στοιχεία που για να βοηθηθούν οι αρχές που είναι κοντά στην σύλληψη των δραστών δεν δημοσιεύσαμε. Πάντως σίγουρα έπαιξε καταλυτικό ρόλο το άρθρο(ειδικά η φωτογραφία), συνέβαλλε προς αυτή την κατεύθυνση. Και δεν σας κρύβουμε ότι είμαστε περήφανοι γιατί η ζημιά για τους συντοπίτες μας ήταν τεράστια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights