Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Oριστικό “διαζύγιο” Θανάση Κονιδάρη -Παύλου Δάγλα

Επαλήθευση του άρθρου του meganisinews  με καθυστέρηση ενός χρόνου!!!

Γράφαμε πέρυσι τον Αύγουστο : Συνάντηση- δείπνο  πραγματοποιήθηκε μεταξύ του δημάρχου Μεγανησίου κ. Παύλου Δάγλα με τον τέως Αντιδήμαρχο και νυν δημοτικό σύμβουλο κ. Θανάση Κονιδάρη  με αίτημα του δευτέρου. Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε  μέσα σε καλό κλίμα, σε εστιατόριο του νησιού, έφερε στην επιφάνεια σημαντικές διαφωνίες  ως προς την συνέχιση της συνεργασίας των δύο αιρετών.(δείτε εδώ)

Βέβαια  τότε και μην ξεφεύγοντας του κανόνα που θέλει οι αναφερόμενοι στα άρθρα μας να “εξανίστανται” και να διαψεύδουν, ο ίδιος με σχόλιο του μα είχε κοινώς ….”αδειάσει”.

Ήρθε όμως το “πλήρωμα του χρόνου” κι εκείνη η διάψευση  σήμερα για πολλοστή φορά στην μικρή σταδιοδρομία του  site, πανηγυρικά ανατρέπεται κι επικροτεί την αξιοπιστία του meganisinews κι εμένα προσωπικά που έχω αναλάβει αυτόν τον άχαρο ρόλο της ενημέρωσης.

Κατατέθηκε σήμερα  στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης κ. Θανάση Κονιδάρη. Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής του δεν γνωστοποιούνται στην δήλωση, το μόνο που αναφέρεται σ΄αυτήν είναι  ότι ενδιαφέρουν  τους συναδέλφους τους δημοτικούς συμβούλους και τους δημότες και θα εκτεθούν σ΄αυτούς με νέα δημόσια δήλωση “εν ελθέτω χρόνω”!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Μέχρι πόσα (πολιτικά) διαζύγια δικαιούται κάποιος ?
    Ο συγκεκριμένος συμπολίτης μας παίρνει ένα κάθε 4 χρόνια την τελευταία 20ετία !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights