Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Αυγούστου 2019

Αναδείχθηκε ο προσωρινός μειοδότης για την επισκευή της ράμπας του F/B στα Σπήλια

Πέντε  εργοληπτικές επιχειρήσεις, από τις οποίες μία απορρίφθηκε, πήραν μέρος στην διεξαγωγή του συνοπτικού διαγωνισμού της ΠΕ Λευκάδας με ποσοστά έκπτωσης να κυμαίνονται από 2 έως 32 %.

Τελικά η Οικονομική Επιτροπή ομόφωνα προχώρησε στην  έγκριση πρώτου πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού, σύμφωνα με το οποίο αναδεικνύεται  προσωρινός μειοδότης του έργου: «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΣΠΑΡΤΟΧΩΡΙΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» προϋπολογισμού 29.760,00 ΕΥΡΩ € με ΦΠΑ, ο οικονομικός φορέας «ΓΟΥΡΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ» με προσφερθείσα έκπτωση 32%.

Θ΄ακοουθήσει η προβλεπόμενη προθεσμία από το νόμο για υποβολή ενστάσεων και εκτός απροόπτου τέλος του μηνός θα υπογραφεί το συμφωνητικό εκτέλεσης του έργου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι στα πρώτα εικοσιτετράωρά της η νέα Δημοτική Αρχή, θα μας παρουσίαζε αυτό το αυταρχικό πρόσωπο, με εξωθεσμική λειτουργία, με ρεβανσισμό και σε πολλές περιπτώσεις επικίνδυνο”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ Δημοτικής Παράταξης «ΜΕΓΑΝΗΣΙ – Μαζί στο μέλλον»             Ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι στα πρώτα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *