Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Αυγούστου 2022

Στην Λευκάδα διευθυντικά στέλεχη του ΕΟΤ Ιταλίας συνοδεία δημοσιογράφων,travel bloggers και τουριστικών πρακτόρων

Τη αρχή θα κάνει η  κα  Παπανικόλα Αντονέλλα από τις 26.04.2018 έως τις 29.04.2018

Η κα. Παπανικόλα θα μεταβεί στις 26.04.2018 στην Ανκόνα, από όπου θα αναχωρήσει με πλοίο για τη Λευκάδα, στο πλαίσιο της από κοινού διοργάνωσης ταξιδιού εξοικείωσης με την ακτοπλοϊκή εταιρεία ANEK LINES και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.  Σε αυτό το πρώτο  ταξίδι θα συμμετάσχουν τριάντα (30) περίπου Ιταλοί δημοσιογράφοι και travel bloggers, τους οποίους θα συνοδεύσει η υπάλληλος του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ιταλίας μαζί με την υπεύθυνη της ακτοπλοϊκής εταιρείας.

Μερικές ημέρες αργότερα  θα βρεθεί στην Λευκάδα και η κα  De Simone Diana από τις 09.05.2018 έως τις 13.05.2018  Η κα De  Simone θα ταξιδέψει από το Μιλάνο αεροπορικώς στην Ανγκόνα ,από όπου θα αναχωρήσει με πλοίο για τη Λευκάδα, στο ίδιο  πλαίσιο της από κοινού διοργάνωσης ταξιδιού εξοικείωσης με την ακτοπλοϊκή εταιρεία ANEK LINES και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Στο ταξίδι θα συμμετάσχουν πενήντα (50) περίπου Ιταλοί τουριστικοί πράκτορες, τους οποίους θα συνοδεύσει η υπάλληλος του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ιταλίας μαζί με την υπεύθυνη της ακτοπλοϊκής εταιρείας.

Οι αποστολές που θα παραμείνουν στο νησί επί τετραημέρου σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκάδας, θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα,  τ΄ αξιοθέατα , τι παραλίες του νησιού, θα έρθουν σε επαφή με επιχειρηματίες και θεσμικούς παράγοντες του στον τομέα του τουρισμού και γιατί όχι θα εξετάσουν  και το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασιών στην προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος στην Ιταλική αγορά, προς κοινό όφελος των δύο χωρών.

. Η δαπάνη των εν λόγω μετακινήσεων, συνολικού ποσού  θα βαρύνoun  τον προϋπολογισμό Διοίκησης και Λειτουργίας του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ιταλίας, οικονομικού έτους 2018, και ειδικότερα το κονδύλι «ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε. και Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λευκάδας: Ανοιχτή επιστολή για την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΕΒΕ (Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε) ΛΕΥΚΑΔΑΣ Συνάδελφε Εργαζόμενε, Μικρέμπορε, Επαγγελματοβιοτέχνη – Καταναλωτή,   Την Κυριακή 3 Νοέμβρη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *