Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Αυγούστου 2019

Στην Λευκάδα την μεθεπόμενη εβδομάδα ο Μουζάλας

Περιοδεία του κ. Μουζάλα Μάριου ειδ. Συμβούλου του Γεν. Γραμμ. του Υπουργείου, θα πραγματοποιηθεί σε Αγρίνιο, Αρτα, Καρδίτσα, Ιωάννινα, Πρέβεζα & Λευκάδα από 16 έως 21-4-2018 στο πλαίσιο προβολής – προώθησης των σχετικών Υπουργικών Αποφάσεων του Υπουργείου Εργασίας που αφορούν στις εργατικές κατοικίες και στα δάνεια του τ. ΟΕΚ και τους δικαιούχους αυτών .

Ο  σύμβουλος του γγ του υπουργείου Εργασίας θα παρουσίασει αναλυτικά την υπουργική απόφαση 52246/3173/2018 που αφορά χιλιάδες δανειολήπτες του τέως ΟΕΚ και  καθώς και την  προσπάθεια, από την πλευρά του υπουργείου, «να ξανακερδηθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών και των εργαζομένων στο κράτος αλλά και να αποκατασταθεί η έννοια της  κοινωνικής παροχής και της εργατικής αλληλεγγύης».

Να υπενθυμίσουμε  ότι βάσει επίσημων στοιχείων 82.000 δανειολήπτες έχουν λάβει  δάνειο από τον τέως ΟΕΚ, το 70,3% έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές και οι τόκοι υπερημερίας έχουν ξεπεράσει τα 200 εκατ. ευρώ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Περισσότερες από 44.000 κροτίδες, δυναμιτάκια και άλλα πυροτεχνήματα κατασχέθηκαν κατά την εορταστική περίοδο στα Ιόνια Νησιά

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Κέρκυρα, 22 Απριλίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Περισσότερες από 44.000 κροτίδες, δυναμιτάκια και άλλα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *