Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Νοεμβρίου 2021

Και το όνομα αυτής “Νέα Δημοτική Κίνηση για το Μεγανήσι”

Ετεροδημότης συνταξιούχος  που διαμένει στο Πειραιά ο επικεφαλής της παράταξης. Έρχεται για μόνιμη διαμονή στο νησί

Στο Μεγανήσι από χθες βρίσκονται για Πάσχα πέντε από τα επτά συνολικά ιδρυτικά μέλη της νέας Δημοτικής Παράταξης “Νέα Δημοτική Κίνηση για το Μεγανήσι” αναζητώντας χώρο για την πρώτη συνεδρίαση-συνέλευση των μελών και φίλων της νέας αυτής πρωτοβουλίας.

Αρχικά η σκέψη  από τους διοργανωτές ήταν η συνάντηση να πραγματοποιηθεί σε γνωστή καφετέρια του νησιού, όμως η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου τους ανάγκασε να αναζητήσουν μεγαλύτερο χώρο για τη διεξαγωγή της. Έτσι, προκρίθηκε η ιδέα να γίνει στο προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Μεγανησίου και σε ενδεχόμενο βροχόπτωσης  στην ίδια την αίθουσα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του site, η νέα δημοτική παράταξη θα είναι πολυσυλλεκτική και υπερκομματική, όπως εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς κι απ΄το λογότυπό της. Στη “Νέα Δημοτική Κίνηση για το Μεγανήσι” φέρεται να έχουν προσχωρήσει ήδη εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι, για ευνόητους λόγους, δεν έχουν συνυπογράψει την αρχική διακήρυξη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν μέχρι στιγμής, η παράταξη έχει συμπληρώσει κατά το ήμισυ τον απαιτούμενο αριθμό ψηφοδελτίου.

Δείτε όλα τα ονόματα στην σχετική ανακοίνωση εδώ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πανέτοιμα Περιφερειακό Ιατρείο και ασθενοφόρο σκάφος του Δήμου Μεγανησίου

Ολοκληρώθηκε το έργο “Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου νέου Περιφερειακού Ιατρείου” καθώς και η προμήθεια συστήματος κλιματισμού που ήταν στις συμβατικές υποχρεώσεις […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *