Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
2 Μαΐου 2024

Προκηρύχθηκε η θέση Διευθυντή Παθολόγου για την ΜΕΘ του Νέου Νοσοκομείου Λευκάδας

Εντός Μαϊου η  αναγγελία πρόσληψης

Με απόφαση του Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας για προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ ,προκηρύσσεται  για πλήρωση μία (1) θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην Εντατικολογία, ή εξειδίκευση στην ΜΕΘ στο βαθμό του Διευθυντή.

Σε θέσεις ειδικευμένων ιατρών ΕΣΥ που προκηρύσσονται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018, δεν μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα ιατροί που υπηρετούν σε άλλη θέση ειδικευμένου ιατρού ΕΣΥ, εκτός εάν παραιτηθούν από τη θέση που κατέχουν μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών της προκήρυξης. Ο ανωτέρω περιορισμός δεν ισχύει στην περίπτωση διεκδίκησης θέσης του κλάδου ΕΣΥ με βαθμό Διευθυντή. Επισημαίνεται ότι οι ιατροί με βαθμό Διευθυντή δεν μπορούν να διεκδικήσουν άλλη θέση Διευθυντή αν δεν έχει παρέλθει εξαετία από την λήψη του βαθμού (άρθρο 4 του Ν. 3754/2009).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις10-4-2018 ώρα 12:00 μ.μ. και λήγει στις 27-4-2018 ώρα 23:59.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ασφαλιστικές διευκολύνσεις ζητά για τους επαγγελματίες ο Βουλευτής Λευκάδας. Υπενθυμίζει και το Μεγανήσι

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΒΒΑΔΑΣ Βουλευτής Ν. Λευκάδας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αίτημα για την παροχή ασφαλιστικών διευκολύνσεων των ασφαλισμένων του Ν.Λευκάδας στους […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights