Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Πρωτοβουλία της αντιπολίτευσης για το θέμα του νερού

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Μεγανήσι, 21/02/2018

Κύριε Δήμαρχε,

Η παράταξή μας, μετά και το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο όπου και αποσύρθηκε από εσάς το θέμα της προγραμματικής σύμβασης για την ύδρευση, εκτιμά ότι δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς. Για όποιον αφουγκράστηκε σωστά χτες την αγωνία της κοινωνίας και την λαϊκή απαίτηση το συμπέρασμα είναι ένα και ασφαλές: οφείλουμε να δώσουμε λύση δίχως μικροπολιτικές σκοπιμότητες, παρελθοντολογίες και πολώσεις!

Αυτός είναι ο λόγος που παίρνουμε την πρωτοβουλία να σας ζητήσουμε κάτι που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό: να συγκαλέσετε άμεσα άτυπη συνδιάσκεψη μεταξύ των αιρετών και των παραγωγικών φορέων, οργάνων και συλλόγων του νησιού. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι σε μια τέτοια συνάθροιση μπορούν να ακουστούν όλες οι φωνές με επιχειρήματα και νηφαλιότητα, να απομονωθεί η πόλωση και το διχαστικό κλίμα που καλλιεργήθηκε από κάποιους το τελευταίο διάστημα, να ξεκαθαριστεί η αλήθεια σε πολλά θολά σημεία, να οριστούν οι κόκκινες γραμμές του δήμου μας και εντέλει να χαραχτεί μια γραμμή πλεύσης για το νησί μας.

Θεωρούμε ότι σε μια τέτοια συνάντηση πρέπει να κληθούν:

Α) Ο δήμαρχος

Β) Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Γ) Τα τοπικά συμβούλια

Δ) Οι Πρόεδροι (ή αντιπρόσωποί τους) των Συλλόγων: Εμπορικού, Γονέων, Γυναικών, ΜΕΝΤΗ και Αλιέων.

Υ.Γ. Παρακαλούμε όπως ορίσετε την συζήτηση εντός του Σαββατοκύριακου και πάντως εντός του Φεβρουαρίου καθώς η παράταξή μας θα απουσιάζει στην Αθήνα το πρώτο ΣΚ του Μάρτη. Το παρόν θα κοινοποιηθεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights