Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Αυγούστου 2022

Ξεχώρησε και ο “ΜΕΝΤΗΣ” στην εκδήλωση για τη Ρένα Βλαχοπούλου

Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 15Μαίου στις 7 το απόγευμα σε μιά κατάμεστη αίθουσα στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Γαλατσίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου παρουσίασε την ζωή και το έργο της αείμνηστης Επτανήσιας Ρένας Βλαχοπούλου.

Επίσημοι προσκεκλημένοι ο μεγάλος Κώστας Βουτσάς και ο Φώτης Μεταξόπουλος τους οποίους ο Σύλλογος των Επτανησίων τίμησε με αναμνηστικές πλακέττες για την προσφορά τους στις τέχνες και την παρουσία τους στην εκδήλωση του Συλλόγου .

Ο Κώστας Βουτσάς καταχειροκροτήθηκε από τους παρισταμένους. Όταν παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Ζαβιτσάνο, μίλησε με συγκίνηση για την Ρένα Βλαχοπούλου,και αρκετές φορές κατά την διάρκεια της εκδήλωσης σκούπιζε τα δάκρυα του.

Και ο Φώτης Μεταξόπουλος   επείσης καταχειροκροτήθηκε από τους παρισταμένους. Και αυτός φαινόταν αρκετά φορτησμένος παίρνοντας την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου από τον Αντιπρόεδρο Διονύση Κορφιάτη,και αναφερόμενος στην μεγάλη Κερκυραία ηθοποιό. Αφού είχε τελειώσει η εκδήλωση ζήτησε να μιλήσει στους παρισταμένους. “Εχουμε παραστεί είπε με τον Κώστα ( εννοούσε τον Βουτσά ) σε πολλές εκδηλώσεις σαν την σημερινή. Τόσο ποιοτική όμως εκδήλωση, τόσο προσεγμένη σε όλους τους τομείς βλέπω για πρώτη φορά…..” και φυσικά απένειμε τα εύσημα στους συντελεστές.

Και εμείς με την σειρά μας να προσθέσουμε ότι ήταν μια εκδήλωση υψηλού επιπέδου ,σαν και αυτές που κάθε χρόνο παρουσιάζει ο Σύλλογος των Επτανησίων.

Ήταν μια καλοδουλεμένη εκδήλωση με άψογο συντονισμό και τέλεια οργάνωση σε όλους τους τομείς.Και αυτό χάρης την πολύ και καλή δουλειά των συντελεστών της.Του Γραμματέα του Συλλόγου κ. Κονδύλη Αυγουστίνου, του Ταμία μας Μπάστα Γιώργου, και της Κατερίνας Γαστεράτου που με την Ντορίτα  Ράντου προσέφεραν ότι καλύτερο.

Και η Δημοτική θεατρική σκηνή με την Νατάσα Μαρκεσίνη, τηνΤζένη Ζαρουλέα, τον ΒασίληΧίμπαν, την Νέλη Βλαχοπούλου,  την Ματίνα Γεωργακοπούλου και τον σκηνοθέτη Δημήτρη Κοτσή προσέφεραν στους παρισταμένους αξέχαστες στιγμές.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου παρέστησαν Αντιδήμαρχοι ( Ο Δήμαρχος και αυτή την φορά απουσίαζε ),Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι του τοπικού τύπου, και αντιπροσωπείες των πολιτιστικών φορέων της περιοχής.

Ξεχώρησαν η αντιπροσωπεία του Συλλόγου Μεγανησιωτών Ο ΜΕΝΤΗΣ, τουΣυλλόγου Λευκαδίων της Ηλιούπολις, και των Λευκαδίων φοιτητών Αττικής.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου, συνεχίζει να προσφέρει στην κοινωνία μας κάθε χρόνο δείγματα του πολύ μεγάλου Επτανησιακού πολιτισμού.

Και έτσι θα συνεχίσουμε να προχωράμε και να δουλεύουμε σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να έχουμε τα λιγότερα μέλη από τους άλλους διαμερισματικούς Συλλόγους στην περιοχή μας, αλλά σίγουρα έχουμε τους περισσότερους φίλους, που σέβονται την προσφορά μας και έιναι πάντα κοντά μας.Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τους ανταμείβουμε όπως ταιριάζει σε ένα πολιτιστικό φορέα για να λέγεται μεγάλος.

…………………………………..

Περισσότερα εδώ και στο Βlog του ΠΣ Επτανήσιων Γαλατσίου

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *