Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Ιανουαρίου 2022

Η ΕΡΤ χορηγός επικοινωνίας των “Φαρομανητών 2018” του δήμου Λευκάδας

Εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στη Λευκάδα από τις 08-02-2018 έως τις 18-02-2018. 

Στο πλαίσιο της χορηγίας επικοινωνίας η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. θα προσφέρει :

1. Τη μετάδοση δεκαπέντε (15) τηλεοπτικών μηνυμάτων, διάρκειας τριάντα (30″) δευτερολέπτων, από την EΡT2, δεκαπέντε (15) τηλεοπτικών μηνυμάτων, διάρκειας τριάντα (30″) δευτερολέπτων, από την ΕΡΤ3 στον αδιάθετο διαφημιστικό χρόνο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., κατά το διάστημα από την παράδοση του μηνύματος έως 18-02-2018. Τo σποτ θα αποσταλεί έτοιμο προς μετάδοση από τον επιχορηγούμενο και θα φέρει την ένδειξη “Χορηγός Επικοινωνίας ΕΡΤ”.

2. Τη μετάδοση τριάντα (30) ραδιοφωνικών μηνυμάτων, διάρκειας τριάντα (30″) δευτερολέπτων, από την ΕΡΤ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, τριάντα (30) ραδιοφωνικών μηνυμάτων, διάρκειας τριάντα  (30″) δευτερολέπτων, από την ΕΡΤ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και είκοσι  (20) ραδιοφωνικών μηνυμάτων, διάρκειας τριάντα (30″) δευτερολέπτων, από το Πρώτο Πρόγραμμα 105,8 στον αδιάθετο διαφημιστικό χρόνο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., κατά το διάστημα από την παράδοση του μηνύματος έως 18-02-2018. Τo σποτ θα αποσταλεί έτοιμο προς μετάδοση από τον επιχορηγούμενο.

3. Την προβολή των εκδηλώσεων από τις τηλεοπτικές & ραδιοφωνικές εκπομπές της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε..

Ανταποδοτικά στα ανωτέρω θα προσφερθούν στην Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. τα ακόλουθα :

1. Aποτύπωση των λογοτύπων της ΕΡΤ, της ΕΡΤ3,του Πρώτου Προγράμματος 105,8, της ΕΡΤ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και της ΕΡΤ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ως χορηγών επικοινωνίας στα δημιουργικά που θα χρησιμοποιήσει η διοργάνωση για τη διαφημιστική προβολή της, όπως ενδεικτικά αφίσες, προγράμματα, κατάλογος, banner, outdoor, sites, web banners κλπ.

2. Αναφορά της ΕΡΤ, της ΕΡΤ3, του Πρώτου Προγράμματος 105,8, της ΕΡΤ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και της ΕΡΤ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ως χορηγών επικοινωνίας σε δελτία τύπου, συνεντεύξεις τύπου και σε κάθε δημόσια εν γένει αναφορά των εκδηλώσεων. 3. Την υποχρέωση αποτύπωσης των λογοτύπων της ΕΡΤ, της ΕΡΤ3, του Πρώτου Προγράμματος 105,8, της ΕΡΤ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και της ΕΡΤ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ως χορηγών επικοινωνίας σε τυχόν διαφημιστικές καταχωρίσεις στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΜΠΗΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *