Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
1 Απριλίου 2020

Βίντεο από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγανησίου

Έμμεσες αναφορές στο meganisinews   το οποίο κρίθηκε αναξιόπιστο , αυτή την φορά από την συμπολίτευση!

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές ότι πλέον δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα Δημοτικά Συμβούλια, εξαιτίας των προκλήσεων ,των ύβρεων και των προσβολών που γινόμαστε αποδέκτες σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση. Έτσι και σ΄αυτή ούτε λίγο , ούτε πολύ μας στοχοποίησαν οι αιρετοί μας ότι δήθεν παραπληροφορούμε σχετικά με τις επιδοτούμενες γραμμές της Περιφέρειας κι ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, κι έχουμε μια καλή συγκοινωνία κτλ,κτλ.

Φθηνές δικιολογίες για να καλύψουν την ανικανότητά τους να βγάλουν το Μεγανήσι από την απομόνωση και το καθοδικό σπιράλ του δημογραφικού προβλήματος. Φυσικά δεν πρόκειται να μείνουμε έτσι ανυπεράσπιστοι στην σαθρή επιχειρηματολογία της κάθε δημοτικής αρχής. Κατεβάστε λοιπόν από εδώ όλο το επίσημο έγγραφο της προκήρυξης των επιδοτούμενων γραμμών , ώστε να διαπιστώσεται ιδίοις όμμασι που θα σταματά το περίφημο δρομολόγιο που συνδέει όλους τους δήμους της ΠΙΝ,  πλην ημών των “αθλίων”

Να υπενθυμίσουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο δεν προχώρησε σε κανενός είδους ψήφισμα διαμαρτυρίας και δεν δεσμεύτηκε για καμία ενέργεια ώστε να διασφαλιστεί η εισαγωγή και του δήμου μας στον σχεδιασμό της ΠΙΝ.

 

Η τοποθέτηση του αρχηγού της αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτη Κονιδάρη στην ώρα ενημέρωσης του δημάρχου μας κάλυψε πλήρως .

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Μεγανήσι: Όσο… πρέπει! Δημοσίευμα στο ένθετο του ethnos.gr

Νέο ένθετο από το ethnos.gr για το νησί μας: “Μια ανάσα δρόμος από τα κοσμοπολίτικα θέρετρα της Λευκάδας, το μικροσκοπικό Μεγανήσι είναι αναμφίβολα μια από τις κρυφές γωνιές του Ιονίου, ένας τόπος ακόμα άγνωστος στους πολλούς, που καλοδέχεται όσους θελήσουν να περάσουν ήρεμες και ξέγνοιαστες μέρες κοντά του” Βάλσαμο και ακριβώς η νέα διαφήμιση για τα καταλύματα του νησιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *