Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Ιουλίου 2024

Στις 5 Φεβρουαρίου ο διαγωνισμός για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των δήμων των Ιονίων, μένει εκτός ο δήμος Μεγανησίου

Στην απομόνωση  οδηγούν οι αιρετοί μας  το Μεγανήσι.

Eλιππείς οι  εξηγήσεις που δόθηκαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Μεγανησίου, κανένα αποτέλεσμα δεν είχε η επίσκεψη στον Αντι/ρχη ο οποίος “πέταξε την μπάλα  στην εξέδρα” αφού απέναντί του είχε ανθρώπους ελλιπώς ενημερωμένους.

Δεν θα ενώνει όλα τα νησιά , πηγαίνετε στον δήμαρχο Λευκάδας ,μήπως και σας βάλει στην γραμμή του Καστού κ.τλ, μα κύριοι της δημοτικής αρχής ούτε την γραμμή του Καστού καθόρισε η Λευκάδα, γιατί εάν  το έπραττε δεν θα έτρεχε στο Υπουργείο Ναυτιλίας ο δήμαρχός της να ζητήσει η αφετηρία να είναι  η Λευκάδα κι όχι το Νυδρί. Απλή λογική χρειάζεται

Δεν θ΄αποτελούσε ντροπή εάν ζητούσατε την συνδρομή μου, ούτε δάφνες ήθελα, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος υπήρξα , δεν εμπιστευθήκατε το  εγκυρότατο  δημοσίευμα του meganisinews;

Εξηγείστε τώρα στους δημότες πως γίνεται μια  επιδοτούμενη γραμμή της Περιφέρειας που ενώνει όλους τους δήμους , αφήνει εκτός τον δήμο μας.

Αφού λοιπόν δεν εμπιστευθήκατε ως οφείλατε, διαβάστε αυτό το δημοσίευμα του corfupress.com και περιμένετε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων:

Στις 5 Φεβρουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για τις επιδοτούμενες γραμμές, στις οποίες φέτος περιλαμβάνεται και η νέα γραμμή για τα Ιόνια Νησιά που θα εξυπηρετεί την Κέρκυρα, τους Παξούς, την Κεφαλονιά, την Ιθάκη, την Λευκάδα και τη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, πρόκειται για ανοικτό, δημόσιο, διεθνή αρχικό και επαναληπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό για την εξυπηρέτηση των δρομολογιακών γραμμών για το χρονικό διάστημα μέχρι 31/10/2018 για τις συμβάσεις ενός έτους ή μέχρι 31/10/2020 για τις συμβάσεις τριετούς διάρκειας.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί, στο κτίριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, παρουσία των μελών της Επιτροπής που έχει οριστεί.

Το δρομολόγιο που έχει προκηρυχθεί ακολουθεί τη διαδρομή Κέρκυρα , Παξοί, Βασιλική Λευκάδας, Πισαετός Ιθάκης, Σάμη Κεφαλληνίας, Ζάκυνθος και επιστροφή.

Η προκήρυξη προβλέπει τρία (03) δρομολόγια την ημέρα για το χρονικό διάστημα από 28/05/2018 έως 16/09/2018 (σύνολο δεκαέξι (16) εβδομάδες).

Η γραμμή θα επιδοτείται το ανώτερο με 12.400,00 € ανά δρομολόγιο.

Το αίτημα αφορά ένα πλοίο με μεταφορική ικανότητα σε επιβάτες 90 (χειμώνα) και 170 επιβάτες το καλοκαίρι και συνολικό μήκος τα 29 μέτρα.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights