Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Σεπτεμβρίου 2021

Aνακοίνωση από την διαχείριση(update)

Σήμερα ο μειοδοτικός διαγωνισμός των ενδιαφερομένων Ναυτιλιακών Εταιρειών για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των δήμων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, “σιγή ιχθύος” από τους  “ηθικούς αυτουργούς” που άφησαν εκτός τον δήμο Μεγανησίου.

Όπως υποσχεθήκαμε στους αναγνώστες μας η λίστα θα επανέρχεται και θ΄ανανεώνεται συνεχώς  για ένα ζήτημα που θεωρούμε πρώτης προτεραιότητας για το νησί μας . Στην ανοιχτή λοιπόν πρόσκλησή μας ανταποκρίθηκαν άμεσα από τις Δημοτικές Παρατάξεις,  η παράταξη “Μεγανήσι μαζί στο μέλλον”, ο επικεφαλής της Παναγιώτης Κονιδάρης, ο Επαγγελματικός και Εμπορικός Σύλλογος Μεγανησίου και ο πρόεδρός του κ. Γιάννης Σολδάτος.

Οι υπόλοιποι υπεκφεύγουν

Έχει ο καιρός γυρίσματα κι ο χρόνος εβδομάδες…

Σεπτέμβριο 2019 έχουμε εκλογές ή μου φαίνεται…

Έχουμε μνήμη ελέφαντα και υπομονή γαϊδάρου!

Επειδή κάποτε έρχεται εκείνη η στιγμή που τα αυγά ή σπάνε ή γεννάνε φίδια  (20/1/2018)

Το meganisinews θεωρεί  κι αναγάγει την  συγκοινωνιακή σύνδεση του Μεγανησίου με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μέσω των σχεδιαζόμενων ακτοπλοϊκών συνδέσεων,  ως  μείζωνος σημασίας  υπαρξιακό ζήτημα της μελλοντικής πορείας του  και ζητά από την Δημοτική Αρχή, την Αντιπολίτευση, το Δημοτικό Συμβούλιο, τους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους και τους   κάτωθι Συλλόγους  του νησιού να συνεδριάσουν και να πάρουν ξεκάθαρη θέση:

Σύλλογος Επαγγελματιών Μεγανησίου

Σύλλογος  Ενοικιαζόμενων  Καταλυμάτων

Σύλλογος Αλιέων  Μεγανησίου

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου

Σύλλογος Γυναικών Μεγανησίου η Ηλακάτη

Σύλλογος φίλων Αρχαιοτήτων Μεγανησίου  “ΥΠΟΘΩΗ”

Σύνδεσμος των Απανταχού Μεγανησιωτών  “ΜΕΝΤΗΣ”

Ποδοσφαιρικός κι Αθλητικός Σύλλογος  “ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ”

Αγροτικός  Συνεταιρισμός Μεγανησίου

καθώς και τις  Δημοτικές Παρατάξεις   “ΜΕΓΑΝΗΣΙ με όραμα”, “Μεγανήσι μαζί στο μέλλον” , οποιονδήποτε φιλοδοξεί να δημιουργήσει ως επικεφαλής  Δημοτική Παράταξη για την διεκδίκηση του δήμου, οιονδήποτε  μέχρι σήμερα μεμονωμένα έχει εκφράσει δημόσιο λόγο για οποιοδήποτε θέμα έχει προκύψει στο νησί.

Επίσης καλεί τον Βουλευτή Λευκάδας κ. Αθανάσιο Καββαδά,  τον Αντ/ρχη  κ. Θοδωρή Χαλικιά, τον Περιφερειάρχη κ. Θοδωρή  Γαλιατσάτο να προβούν  σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το Μεγανήσι και οι κάτοικοί του να συνδεθούν στο  ακτοπλοϊκό δίκτυο που σχεδιάστηκε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Επίσης  το site δεσμεύεται ότι  κανένα δελτίο τύπου από όλους τους προηγούμενους δεν θ΄ αναρτάται  πριν  να προηγηθεί δελτίο τύπου για το συγκεκριμένο ζήτημα. Μάλιστα η συγκεκριμένη λίστα θα ανανεώνεται συνεχώς εως  ότου  και ο τελευταίος που αναφέρεται σ΄αυτήν πάρει ξεκάθαρη θέση.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Δια πυρός και σιδήρου”, ομόφωνα (πλην ενός) ο ορισμός δικηγόρων για την προσφυγή κατά του Χωροταξικού των Ιχθυοκαλλιεργειών στο ΣτΕ

Δεν έπεισε ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Στάθης Ζαβιτσάνος, ο οποίος καταφέρθηκε κατά του εκπροσώπου της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής κατά των […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *