Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Οκτωβρίου 2021

Aνακοίνωση του Εμπορικού και Επγγελματικού Συλλόγου Μεγανησίου

Κατατέθηκε σήμερα από τον Σύλλογο το παρακάτω έγγραφο- αίτηση στον Δήμο Μεγανησίου που αφορά στις  ενέργειες του Δήμου για την επιστροφή των αγροτικών γιατρών στο Μεγανήσι.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

ΠΡΟΣ : Δήμαρχο Μεγανησίου

Πρόεδρο και Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου

Μετά από τις δηλώσεις του κυρίου δημάρχου στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ενημερωθήκαμε  για την τοποθέτηση του στρατιωτικού γιατρού στο Μεγανήσι την οποία και καλωσορίζουμε.

Πιστεύουμε όμως ότι μια τέτοια λύση  όσο παρήγορη και να είναι δεν επαρκεί να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες και  απαιτήσεις  του νησιού που τους καλοκαιρινούς μήνες πολλαπλασιάζει τον πληθυσμό του.

Συνεχίζουμε να επιμένουμε ότι η επιστροφή των αγροτικών γιατρών στην θέση τους θα πρέπει να είναι άμεση προτεραιότητα όλων των φορέων .

Για το λόγο αυτό,

παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τις ενέργειες σας σχετικά με την επιστροφή των αγροτικών γιατρών που  απασχολούνται αποκλειστικά στο νοσοκομείο Λευκάδος ενώ  προορίζονται για το Μεγανήσι και να μας κοινοποιήσετε κάθε σχετικό έγγραφο από και προς τις αρμόδιες υπηρεσίες  .

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογος επαγγελματιών ανέλαβε την συλλογή υπογραφών και έθεσε το ζήτημα της απουσίας  των γιατρών και εγγράφως προς το δημοτικό συμβούλιο και τον Δήμαρχο  και παλαιότερα  προκειμένου να συμβάλει στην επίλυση ενός τόσου σοβαρού ζητήματος που απασχολεί τα τελευταία χρόνια το νησί.

Για το λόγο αυτό ζητάμε πλήρη ενημέρωση και για τις δικές σας ενέργειες.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΕΓΑΝΗΣΙ 21 /12/2017

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *