Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Ιουνίου 2022

Μεγανήσι: Ή αστυνόμο ή Παπά. Γιατρό δεν έχει!

Σε κανονική άδεια ο Γενικός Ιατρός του νησιού

Χωρίς 24ωρη κάλυψη από γιατρό για πολλοστή φορά ο δήμος Μεγανησίου, αφού από καιρό και παρά τις διαμαρτυρίες, τις παρεμβάσεις και τις υποσχέσεις  των αρμοδίων, ουδείς Αγροτικός Ιατρός δεν εμφανίστηκε ώστε να στελεχώσει το   νεοαναγειρόμενο   Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού.

Η χρήση της κανονικής άδειας του μοναδικού ιατρού του νησιού,  το μόνο που κάνει είναι να επικαιροποιεί  μια παγιωμένη κατάσταση στον χώρο της υγείας που νοσεί,  όσο ποτέ τα προηγούμενα χρόνια.

Όπως μαθαίνουμε η πρόταση για  ιατρική κάλυψη του νησιού δύο φορές την εβδομάδα. κατά την διάρκεια της απουσίας του Γενικού Ιατρού  έγινε αποδεκτή από το δήμο, χωρίς ωστόσο να έχουν διευκρινιστεί ποιές, ώστε οι δημότες  να γνωρίζουν τις επιτρεπόμενες  ημέρες  που δύναται ν΄ασθενήσουν.

Μ΄αυτά και με άλλα ,  που όμως συνηγορούν προς την ίδια πολιτική κατεύθυνση, οι 1200 μόνιμοι κάτοικοι,  που χρησιμοποιούνταν ως σημείο αναφοράς, έγιναν 1100, έγιναν 1000,έγιναν 900 και έφτασαν σήμερα  ν΄απαριθμούν 800 ψυχές!  Όπως πάμε σύντομα   θα γίνουμε δαχτυλοδειχτούμενοι , αφού ως σύνολο θα είμαστε  λαμπρό παράδειγμα για το Υπουργείο Υγείας, ως νησί με την καλύτερη αναλογία ιατρών ανά κατοίκους : 1  προς  200 !

Τώρα συντοπίτες εάν τύχει οι τελευταίοι που ανθίστασθε και διαμένετε  μόνιμα πάνω σε τούτη την αξόπετρα,  κόντρα στο επενδυτικό κεφάλαιο  των real estate που εισβάλει να σας κατασπαράξει, εάν -λέμε τώρα-  τύχει κι αρρωστήσετε,  έχετε δύο επιλογές:  ή προβαίνετε σε αξιόποινη πράξη και συλλαμβάνεστε(ως γνωστό οι κρατούμενοι τυγχάνουν δωρεάν ιατρικής περίθαλψης), επιλέγοντας την λύση αστυνόμος ,ή αφήνεστε στα χέρια του Κυρίου,  επιλέγοντας την λύση παπάς.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Απορρίφθηκε η αίτηση χρηματοδότησης της πράξης “ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Π.Ε. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΟΣΑΜΝ ΤΗΣ ΠΙΝ”

“Η πρόταση αξιολογήθηκε αρνητικά στο στάδιο ελέγχου της πληρότητας των στοιχείων της αίτησης χρηματοδότησης.” “Στο πεδίο 47 αναφέρεται φορέας λειτουργίας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *