Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2023

13η συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μεγανησίου: “Απαρτία 7 μονάδων και του δημάρχου!”

Πέντε θέματα προ-ημερησίας διάταξης!

Δεν έχει ξανασυμβεί σε δημοτικό συμβούλιο(τουλάχιστον σε όσα εγώ θυμάμαι), να τεθούν πέντε θέματα προς συζήτηση την τελευταία στιγμή και ν΄αποδεχθούν οι σύμβουλοι να συζητηθούν και τα πέντε, ειδικά  όταν απουσιάζει η μείζων παράταξη  της αντιπολίτευσης. Βέβαια -όπως επισήμανε και ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Κονιδάρης, για τους δημοτικούς συμβούλους δεν έκανε και μεγάλη διαφορά αφού και στα θέματα ημερήσιας διάταξης απροετοίμαστοι πηγαίνουν,  με αποτέλεσμα ένα μεγάλο ποσοστό ακυρώσεων αποφάσεων του ΔΣ από την Αποκεντρωμένη.

Συγκαταβατική έως εσκεμμένη η  απουσία της αντιπολίτευσης , που δεν εμφανίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς μία ανακοίνωση,  έστω προσχηματική, για τους ψηφοφόρους που την τίμησαν στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση. Ακόμα και όταν όμως είναι παρόν στα δημοτικά συμβούλια  , αντιπολιτεύεται εκ του ασφαλούς, κι όταν κινδυνεύει η πλειοψηφία της πρότασης του δημάρχου, στηρίζει ως εκεί που κανείς δεν αναμένει!

Ανυπαρξία συνεννόησης, συνδιοίκησης, συναπόφασης, προσωπικές αντιπαραθέσεις, μπαϊράκια  κι ατομική υπεράσπιση  “κεκτημένων”.  Απουσία κοινού. Πτώση  πολιτικού επιπέδου, τόσου βαθμού  ώστε να επιτρέπει  σε “φελούς”  να βλέπουν εαυτούς,  εν δυνάμει δημάρχους!

Ενός ανδρός αρχή, πλήν όμως   ενδεδειγμένης   και ομολογουμένως  επί του παρόντος , μερικώς  αποτελεσματικής! Προχωράει ο καθορισμός της χερσαίας ζώνης λιμένα,  τα σκουπίδια μεταφέρονται (ξανά) στην Άρτα. Ψηφίστηκε η αναβάθμιση του Λιμανιού στο Βαθύ και υδραυλική μελέτη βιολογικού στην Σχίζα.

Αυτά είχα να διαπιστώσω βλέποντας τα βίντεο:

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights