Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Ιουλίου 2024

“Μετέωρη” η σύμβαση παραχώρησης του δημοτικού αναψυκτηρίου στην Ρόκα

Προχώρησαν άρον- άρον σε διαγωνισμό πλεοδοσίας , παρακάμπτοντας τις συστάσεις της Αποκεντρωμένης

Αποτέλεσμα να οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε φιάσκο η σύμβαση παραχώρησης που υπογράφτηκε τον Ιανουάριο μεταξύ  του δήμου Μεγανησίου  και του μοναδικού πλειοδότη  της  δημοπρασίας για την παραχώρηση.

Μακριά από τους δημότες, σαν “επτασφράγιστο μυστικό” κρατήθηκε  ο τρόπος με τον οποίο λύθηκε η σύμβαση με τον προηγούμενο ενοικιαστή, πόσο κόστισε και τι τελικά εισέπραξε , εάν εισέπραξε  ο δήμος Μεγανησίου  από τον εν λόγω επιχειρηματία.

Ερωτηματικά πλέον δημιουργεί η όλη στάση της  παρούσης δημοτικής αρχής σε σχέση με τα έργα και τις ημέρες της προηγούμενης,  μια  αλλαγή στάσης  που κατά κύριο λόγο κατά την γνώμη μας στοχεύει μόνο  και μόνο  σε μια ύστατη προσπάθεια της συμπολίτευσης  να κρατηθεί στο τιμόνι του δήμου Μεγανησίου, έχοντας  πριμοδότηση  ψήφων στο δημοτικό συμβούλιο από την αντιπολίτευση. Μια  “εφήμερη”  στήριξη  σύντομης διάρκειας  ,κάτι σαν τους  “έρωτες του Καλοκαιριού”  που εξανεμίζονται με τις πρώτες βροχές του Φθινοπώρου.

Έτσι  με την απάντηση της πολεοδομίας στα συρτάρια του  το δημοτικό συμβούλιο, προέβει  ( πιθανόν και αγνοώντας) σε μια νέα απόφαση τότε  για εκμίσθωση του αναψυκτήριου στην Ρόκα μέσω πλειοδοτικού διαγωνισμού που μόνο μπελάδες  παρά έσοδα θα φέρει στο δήμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ενοικιαστής έχει καταβάλει κανονικά μέχρι σήμερα τα μισθώματα χωρίς να δύναται να λειτουργήσει το κτήριο,  αφού δεν μπορεί να εκδώσει άδεια λειτουργίας , αφού δεν διαθέτει το απαραίτητο πιστοποιητικό νομιμότητας από την πολεοδομία λόγω των αυθαιρεσιών που περιγράφονται στην έκθεση αυτοψίας. Καλά  ξεμπερδέματα κι εδώ λοιπόν…

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights