Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Μαΐου 2022

Το meganisinews δεν θα δημοσιεύει από σήμερα τα επίσημα δελτία τύπου του δήμου Μεγανησίου

Αδιανόητη τακτική  αδιαφάνειας στην διοίκηση του δήμου με τις ευλογίες της αντιπολίτευσης

Mόνιμα εκτός λειτουργίας βρίσκεται η επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Μεγανησίου, επιλεκτικές οι αναρτήσεις στο Facebook,  στην 5η συνεδρίαση έχει κολλήσει το κανάλι στο  youtube.

Μακριά από την δημοσιότητα κρατούν τα θέματα που απασχολούν τόσο την  Οικονομική Επιτροπή, όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο.  Σταμάτησαν ν΄αναρτούν στο διαδίκτυο και τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με αποτέλεσμα ουδείς να δύναται να παρακολουθήσει , να κριτικάρει ή ακόμα να σχολιάσει τα  “τεκταινόμενα” στο δήμο  Μεγανησίου.

Η τακτική της μη δημοσιοποίησης των αποφάσεων (ποσώ δε μάλλον των θεμάτων)   αποτελούσε πάντα για το meganisinews  μείζον θέμα για την ομαλή λειτουργία της πολιτικής και  κοινωνικής ζωής του νησιού κι αποτέλεσε πεδίον αντιπαράθεσης και με την τέως δημοτική αρχή . Είναι αδιανόητο να επιτρέπει η κοινωνία μας  με την ανοχή της, σε οποιαδήποτε μορφής εξουσία  να σχεδιάζει, ν΄αποφασίσει και να ενεργεί  μέσα σ΄ένα “ομιχλώδες”, παρεϊστικο , “πελατειακό” ή τουλάχιστον   “ναρκισσιστικό”  τοπίο.

Μπορεί η κοινωνία  ν΄ αποφάσισε ν΄αυτοκτονήσει, ή στην καλύτερη να παραιτηθεί, το βέβαιο είναι ότι το meganisinews θα διαφυλάξει στο ακέραιο  και σήμερα, όπως  είθισται να πράττει τα τελευταία χρόνια, το κύρος και την αξιοπιστία του.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *