Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Ιουλίου 2022

Η Τοπική Οργάνωση του Ε.ΠΑ.Μ. Λευκάδας, μαζί με συναγωνιστές από τα Γιάννενα, απλούς πολίτες και υποστηρικτές του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του Εργατικού Αγώνα, απέτρεψαν τη διεξαγωγή του πλειστηριασμού στη Λευκάδα

«Δεν ενδιαφέρεται ο ίδιος, εσάς τι σας νοιάζει;» Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο της συμβολαιογράφου στο Ειρηνοδικείο της Λευκάδας την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 όπου ένα αγροτεμάχιο 7 στρεμμάτων θα έβγαινε στον πλειστηριασμό.

Ποιος είναι αυτός που μπορεί να πει αν κάποιος είναι απατεώνας ή έπεσε έξω λόγω της υπερφορολόγησης ή της μείωσης του τζίρου; Με ποια κριτήρια χαρακτηρίζουμε έναν πολίτη που οδηγείται στον πλειστηριασμό;

Μόνο ένα κυρίαρχο κράτος με δημοκρατικούς και δίκαιους μηχανισμούς μπορεί να το κάνει. Μόνο σε μια δημοκρατία η δικαιοσύνη είναι τυφλή και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού. Σήμερα δυστυχώς δεν υπάρχουν ούτε μηχανισμοί ούτε δημοκρατία.

Το Ε.ΠΑ.Μ., όπως κάνει εδώ και τέσσερα χρόνια, είναι παρόν και προτάσσεται εμποδίζοντας τους πλειστηριασμούς. Δεν έχει σημασία αν μιλάμε για πρώτη, δεύτερη ή όποια κατοικία, μαγαζί, αγροτεμάχιο ή αυτοκίνητο. Αυτό που έχει σημασία είναι να σταματήσει αυτός ο όλεθρος που έχει πέσει πάνω στα κεφάλια των Ελλήνων.

Η Τοπική Οργάνωση του Ε.ΠΑ.Μ. Λευκάδας, μαζί με συναγωνιστές από τα Γιάννενα, απλούς πολίτες και υποστηρικτές του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του Εργατικού Αγώνα, απέτρεψαν τη διεξαγωγή του πλειστηριασμού στη Λευκάδα.

Όλοι μας βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Πόσοι ακόμα πρέπει να χάσουν την περιουσία τους; Πόσοι ακόμα να βρεθούν στο δρόμο; Πόσες επιχειρήσεις να κλείσουν; Πόσοι να οδηγηθούν στην αυτοκτονία; Πόσοι ακόμα να ζουν στην ένδεια και την πενία;

Το Ε.ΠΑ.Μ. γεννήθηκε από το λαό και είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που έχει ολοκληρωμένη λύση εξόδου από την κρίση. Η λύση αυτή έχει γνώμονα την δημοκρατία, την ισονομία και την ελευθερία.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *