Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Kαλό ταξίδι Νεκτάριε…

O Πολίτης Νεκτάριος του Δημητρίου και της Χρυσάνθης γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 1966. Φοίτησε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Διορίστηκε στο Δήμο Μεγανησίου τον Ιανουάριο του 1999 έως και το Δεκέμβριου του 2008.Ηταν υπεύθυνος του Πολιτιστικού Κέντρου Ταφίων από την αρχή του διορισμού του έως και τον Απρίλιο του 2004.
Παράλληλα ο Νεκτάριος είχε πλούσιες λογοτεχνικές και πολιτιστικές δράσεις . Συμμετοχές σε Πανελλήνιους & Διεθνείς Λογοτεχνικούς
διαγωνισμούς με αποσπάσεις βραβείων ,τιμητικών διακρίσεων και επαίνων. Επίσης στα πλαίσια του 4ου Παγκοσμίου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού (2012) δέχτηκε την ανώτερη βράβευση και απονομή Αριστείου Ποίησης, Διηγήματος, Δοκιμίου & Θεατρικού Έργου καθώς και χρυσό μετάλλιο από την ΕΠΟΚ του αγώνα για τη Διανόηση, Ειρήνη, Ασφάλεια και Ελευθερία.
Στις 4 Μαΐου ο Νεκτάριος έφυγε από κοντά μας αλλά πάντα θα βρίσκεται
στις καρδιές όλων μας.
Καλό ταξίδι Νεκτάριε..
O Δήμαρχος ,το ΔΣ και οι εργαζόμενοι του Δήμου Μεγανησίου
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Παρέλαση στο Μεγανήσι

Ολοκληρώθηκε ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Μεγανήσι με την καθιερωμένη σχολική παρέλαση, την οποία ακολούθησε μικρή δεξίωση στο δημοτικό […]

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights