Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Δήμος Μεγανησίου: Προς ολοταχώς να προλάβει νερό και καθαριότητα πριν την Καλοκαιρινή σαιζόν

Στοίχημα με το χρόνο φαίνεται πως βάζει η δημοτική αρχή, ώστε να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος των ολιγωριών της ψήφισης από την Οικονομική Επιτροπή της προμήθειας  σάρωθρου  και του έργου της υπογειοποίησης  των κάδων στο Βαθύ, παράλληλα με την δημιουργία της δεξαμενής  νερού στην περιοχή του Αη-Γιάννη.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε την διακήρυξη, την περίληψη διακήρυξης, τη μελέτη καθώς και το τυποποιημένο έντυπο υπεύθυνης δήλωσης (ΤΕΥΔ) για την προμήθεια μεταχειρισμένου αυτοκινούμενου αναρροφητικού σαρώθρου για το Δήμο Μεγανησίου.

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 

ΜΕΛΕΤΗ 

ΤΕΥΔ 

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε την διακήρυξη, την περίληψη διακήρυξης, τη μελέτη καθώς και το τυποποιημένο έντυπο υπεύθυνης δήλωσης (ΤΕΥΔ) για την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος υπογειοποίησης υφιστάμενων κάδων απορριμάτων  για το Δήμο Μεγανησίου.

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 

ΜΕΛΕΤΗ 

ΤΕΥΔ 

Κατάσταση

Αναρτηθείσα

Ημερομηνία ανάρτησης
22/03/2017 14:22:17

Τελευταία τροποποίηση
22/03/2017 14:22:17

Είδος
ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ

Θέμα
«Έγκριση 1ου Πρακτικού Ανοικτού Συνοπτικού Διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή βάσης έδρασης μεταλλικής δεξαμενής νερού στη θέση Άη-Γιάννης».

Θεματικές κατηγορίες

  • ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ,

Αρ. πρωτοκόλλου
33/20-03-2017

Ημερομηνία έκδοσης
20/03/2017

Φορέας
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

Οργανωτικές Μονάδες

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ,

Υπογράφοντες

  • Δήμαρχος – ΔΑΓΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση δύο επιπλέον αλεξικέραυνων στον οικισμό Κατωμερίου δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας και ασφάλειας ,θωρακίζοντάς τον οικισμό  μέσα σε μια “τεχνητή ομπρέλα” που δημιουργείται νοητά από τα τρία πλέον αλεξικέραυνα .

Φαίνεται όμως ότι τ΄ αλεξικέραυνα  δεν στάθηκαν ικανά ν΄αποτρέψουν τους “κεραυνούς”  της Αντιπολίτευσης η οποία στην τελευταία συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση στον δήμαρχο σχετικά με τους χειρισμούς του ως προς την επισκευή του ασθενοφόρου ΄σκάφους του δήμου. Ζήτησαν αναλυτική ενημέρωση διότι θεωρούν  δυσανάλογο το κόστος με το όφελος της επισκευής και προανήγγειλαν  προσφυγή στην δικαιοσύνη. Περισσότερες λεπτομέρειες δυστυχώς δεν μάθαμε, περιμένουμε την παράταξη της Αντιπολίτευσης να ενημερώσει για το θέμα.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights