Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Ιανουαρίου 2022

Eυχαριστούμε Axion Hellas-Mεγάλη η προσέλευση των Μεγανησιωτών στα Ιατρεία

Συνεχίζεται  κανονικά  και σήμερα το πρόγραμμα των  ιατρικών εξετάσεων

Το αδιαχώρητο έγινε  στην αίθουσα του  νέου Περιφερειακού Ιατρείου  του νησιού στην γραμματεία της  Αxion Ηellas, από τους μόνιμους κατοίκους που συμμετείχαν σχεδόν καθολικά στην δράση της οργάνωσης.


Τα εβδομήντα μελη  , ιατροί και βοηθητικό προσωπικό υπερέβαλλαν   εαυτούς ώστε να καταφέρουν να  φέρουν σε πέρας το απαιτητικό πρόγραμμα των εξετάσεων. Δεν ήταν λίγες και οι περιπτώσεις που ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν για εξέταση με αυτοκίνητα του δήμου και της οργάνωσης.

Οι ιατροί της οργάνωσης  αντιμετώπισαν και τα έκτακτα περιστατικά δίνοντας μεγάλο χέρι βοηθείας στον μοναδικό ιατρό του νησιού .Μάλιστα κλήθηκαν ν΄ αντιμετωπίσουν  και περιστατικό τοκετού  εγκύου γυναίκας στο Βαθύ με αίσιο αποτέλεσμα.

Την χαρά του για την ανταπόκριση του κόσμου εξέφρασε σε δείπνο που παρατέθηκε προς τιμή τους  από τον δήμο Μεγανησίου, ο πρόεδρος της οργάνωσης Βασίλης Πατέρας ,ο οποίος τιμήθηκε με μετάλλιο κι από τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Μεγανησίου. Στην ομιλία του δεσμεύτηκε  να καταβληθεί προσπάθεια ώστε η επίσκεψη της οργάνωσης να  επαναληφθεί στο εγγύς μέλλον.

Η οργάνωση θα παραμείνει  στο νησί προσφέροντας τις υπηρεσίες της μέχρι αργά το απόγευμα όπου θ΄ αναχωρήσει για την Αθήνα.

Από εμάς ευχές για υγεία και ένα τεράστιο ευχαριστώ ,ότι καλό έκαναν για το νησί μας ας τους το ανταποδώσει πολλαπλάσιο ο Μεγαλοδύναμος Θεός.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *