Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Ιουλίου 2022

Για ανακρίβειες και “μη σωστή ενημέρωση” κατηγορεί Λευκαδίτικη εφημερίδα, ο δήμος Λευκάδας

Η είδηση έχει την σημασία της , αφού πρόκειται για μία εφημερίδα που είχε υποστηρίξει  την δημοτική αρχή Λευκάδας  στις τελευταίες  δημοτικές εκλογές. Μάλιστα σχετικά πρόσφατα  με αφορμή δικαστική περιπέτεια της εν λογω εφημερίδας, τα μυνήματα συμπαράστασης   έδιναν κι έπαιρναν, τόσο από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, όσο κι από αιρετούς του Δήμου και της  Περιφέρειας. Μένει να δούμαι εάν πρόκειται  περί απλής συγκυρίας ή ενόψει των  νέων  αυτοδιοικητικών εκλογών δημιουργούνται  φυγόκεντρες  δυνάμεις  που θα οδηγήσουν σε νέα πολιτικά σχήματα διεκδίκησης της τοπικής εξουσίας.

Συνεκτιμώντας και την περιρρέουσα  πολιτική ατμόσφαιρα (κάτι πανό, ανακοινώσεις, δημοσιεύματα κτλ, κτλ)  μάλλον η αυγή του 2017 αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα  για  “σκληρή ροκ” αντιπολίτευση  και διεκδίκηση  του  δημαρχιακού θώκου  από φιλόδοξους  διεκδικητές που ήδη έχουν θέσει υποψηφιότητα με “εμφανίσεις ” σε τοπικά ΜΜΕ, αλλά και άλλους που “ετοιμάζονται” στο προσκήνιο.

Το Δελτίο Τύπου του δήμου Λευκάδας  μπορείτε να το δείτε εδώ

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Κώστας Αραβανής: “Αντιστεκόμαστε στις “ΛΙΣΤΕΣ”, στην “ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ” και στην διάλυση των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ”

Λευκάδα, 12 Νοεμβρίου 2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αντιστεκόμαστε στις “ΛΙΣΤΕΣ”, στην “ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ” και στην διάλυση των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ Με την πρόσφατη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *