Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Ιουνίου 2022

“Eάλω” και ο ΣΥΡΙΖΑ

Μπαράζ ανακοινώσεων στελεχών και της Νομαρχιακής Επιτροπής  του ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας ενάντια σε δικαστική απόφαση τ. πολιτευτή με δημοσιογράφο

Μπορεί να προκαλεί έκπληξη σε όλους τους υπόλοιπους αλλά όχι και σε μας  η  επιλεκτική  ευαισθησία και η ιδιαίτερη σπουδή με την οποία  έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην  αδικημένη δημοσιογράφο.

Και τούτο  διότι είναι πλέον ευρέως γνωστό  ότι  όλη την προεκλογική περίοδος  με δημοσιεύματα  που έφεραν την υπογραφή της,  γίνονταν ωμή πολιτική παρέμβαση  και υποδείξεις  στην τότε Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που είχε και την ευθύνη της διεξαγωγής της προεκλογικής εκστρατείας και της ανάδειξης των  υποψηφίων.

Κρίνοντας πάντα εκ του αποτελέσματος, πολλά από εκείνα τα μέλη που ανθίσταντο σθεναρά στις “έξωθεν” παρεμβάσεις,  αποχώρησαν για πολιτικούς κυρίως λόγους. Έτσι  δημιουργήθηκαν οι συνθήκες, ώστε ν΄ ανθίσουν   τα κάθε λογής  πράσινα “μπουμπούκια”  που  είτε  βρίσκονταν χρόνια σ΄αυτό τον πολιτικό χώρο , είτε περιφέρονταν  απ΄έξω  πολιτικά  “άστεγα” αναζητώντας  νέα ευκαιρία .

Mάλιστα  όπως σας έχουμε ενημερώσει, με απαίτηση  δική τους εσχάτως   έχει αφαιρεθεί από τον πίνακα αποδεκτών των email της  Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, το email  του meganisinews  αν και τότε προσέφερε τα μέγιστα  στην ανάδειξή τους.

Τελικά υπάρχει και πιο χαμηλά απ’ ότι φανταζόμασταν. Η ιστορία ξαναγράφεται… Το ΠΑΣΟΚ  είναι εδώ ,ενωμένο δυνατό!

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Κων/νος Μαργέλης: ” Ας μην εφησυχάζουν οι τοπικοί αιρετοί για τις ιχθυοκαλλιέργειες όσο η διαδικασία βρίσκεται στο ημίχρονο…”

Ιχθυοκαλλιέργειες στον Κάλαμο και στον Καστό Η Διεύθυνση Περιβαλλοντικών Αδειοδοτήσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος εισηγήθηκε πρόσφατα να μην επεκταθούν οι ιχθυοκαλλιέργειες […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *