Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
1 Αυγούστου 2021

Πόσο πιο χαμηλά !

Μας  “έκοψαν” από τους  αποδέκτες των email τους  από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Απίστευτο κι όμως αληθινό, μπήκαν στην διαδικασία ν΄ αφαιρέσουν  από την λίστα των ομαδικών αποστολών των δελτίων τύπου το meganisinews.

Φυσικά  ούτε κρύο μας κάνει, ούτε ζέστη. Καλύτερα, ούτως ή άλλως  εδώ και καιρό πιά δεν μπαίνουμε σε καμία διαδικασία  ενημέρωσής του site  με δελτία τύπου κομμάτων που βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με το λαϊκό αίσθημα. Ο λόγος για τον οποίο γίνεται η ανάρτηση είναι για να μάθετε κι εσείς  για το πώς αντιλαμβάνεται  ετούτη εδώ  η “αριστερά”  την ελευθερία λόγου , τον πλουραλισμό,  την ανεξαρτησία και την ελευθερία της γνώμης.

Τώρα τι είδους τιμωρία είναι αυτή που μας στερεί την χαρά ν΄ αναπαράγουμε τα δελτία τύπου με τις φθηνές δικαιολογίες για το ξεπούλημα ή  με τις “κοκορομαχίες ” τους, με τους προηγούμενους σχετικά με το ποιος είναι λιγότερο ή περισσότερο μνημονιακός, μόνο εκείνοι μπορούν να την αντιληφθούν ως μέγεθος.

Εμείς το περισσότερο που μπορούμε να κάνουμε για την επιλογής τους  αυτή είναι να τους αφιερώσουμε ένα τραγουδάκι. Αvandi maestro:

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/VxYmyXFn8lY” frameborder=”0″ allowllscreen></iframe>

ΥΓ: Μένει να δούμε για πόσο ακόμα η νεολαία θα συνωστίζεται μόνο για να υποδεχθεί  κοκκινοσκουφίτσες, πράσινους νάνους  ή κίτρινα στρουμφάκια αντί  να μαζεύεται να δει πως θ΄ αντιμετωπίσει τον κακό λύκο. Ως τότε  επιλέγουμε την σιωπή.

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *