Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Ιουνίου 2021

Ευχαριστήριο της επιχείρησης του εστιατορίου “Καρνάγιο” και του ιδιοκτήτη

Θα θέλαμε μέσα από την ιστοσελίδα σας, να εκφράσουμε  την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας σε όλους τους συντοπίτες μας, που με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, που ξέσπασε στο εστιατόριο «Καρνάγιο» το πρωί της Τετάρτης 8/06/2016.
Ευχαριστούμε επίσης τους αλλοδαπούς Αλβανικής καταγωγής,  που με αυταπάρνηση δεν επέτρεψαν στην πυρκαγιά να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Ευχαριστούμε τους αλλοδαπούς τουρίστες που βρέθηκαν εκείνο το πρωί στο εστιατόριο και ήταν μπροστάρηδες στην τεράστια προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς.
Ευγνωμοσύνη και άπειρες ευχαριστίες στον Μάκη και Τάκη Καλλίνικο που με το αλιευτικό τους σκάφος έσωσαν κυριολεκτικά την περιουσία μας από ολοκληρωτική καταστροφή.

Θλιβόμαστε γιατί στους αποδέκτες των ευχαριστιών δεν συμπεριλαμβάνεται η δημοτική αρχή του νησιού μας, η οποία ήταν παντελώς απούσα.

Γιώργος Τσολάκης                        Νίκος Φαναριώτης – Καράκαλος

 

Σχολιο ΜΝ:

Tο εστιατόριο “Καρνάγιο” έπαθε ζημιά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χώρο που σήμερα χρησιμοποιείται ως βοηθητική αποθήκη.

Δεν επηρεάστηκε καθόλου ο εξωτερικός χώρος, το μπαρ, οι τουαλέτες και ελάχιστα , επομένως γρήγορα επισκευάσιμος, ο χώρος παρασκευής των φαγητών(κουζίνα).

Η πρωτοφανής συνδρομή δημοτών, συγγενών και φίλων που βρίσκεται σε εξέλιξη, από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πυρκαγιάς, θα το καταστήσει λειτουργικό σε μία εβδομάδα περίπου, ώστε να μην στερηθούν οι πελάτες του τον πανέμορφο αυτό χώρο.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *