Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιανουαρίου 2022

Ψήφισμα διαμαρτυρίας και προσφυγή κατά των αποφάσεων του Λιμεναρχείου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγανησίου

To θέμα τέθηκε σε προ ημερησίας συζήτηση στο τελευταίο ΔΣ

Την ανάθεση σε δικηγόρο αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγανησίου για το θέμα της έκδοσης του ΦΕΚ για την απαγόρευση  διέλευσης ανάμεσα σε Σκορπιό και Σκορπίδι, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε να εκδοθεί και ψήφισμα διαμαρτυρίας σε Περιφέρεια και Υπουργείο για την νέα απόφαση της Λιμενικής Αρχής Λευκάδαs.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν αλιείς, επαγγελματίες του νησιού και μέλη των τοπικών συλλόγων οι οποίοι ζήτησαν πιο δυναμικές κινητοποιήσεις ώστε ν΄αντιληφθούν άπαντες ότι τόσο διοικητικά, όσο και φυσιολογικά ο Σκορπιός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Μεγανησίου , επομένως δεν μπορούν να λαμβάνονται αποφάσεις ερήμην του δήμου Μεγανησίου

Ενώ πολύ σκληρές τοποθετήσεις έκαναν εκατέρωθεν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι τονίζοντας ότι τόσο σκληρές αποφάσεις με πολιτική κάλυψη δεν επιχειρήθηκαν να εφαρμοστούν ούτε την περίοδο της επταετίας.

Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει

Φυσικά θα ήταν παράλειψη να μην απαντήσουμε σε γνωστό   τοπικό site που προσπαθεί για μια ακόμη φορά να μας δώσει μαθήματα καλής δημοσιογραφίας:

Κοπέλα μου να σου υπενθυμίσουμε  ότι οι Μεγανησιώτες έχουν κάνει το πιο ακριβό και το πιο ανεκτίμητο “δώρο” στο Λιμενικό Σώμα. Στις 27 /4/1997 που εσείς ψήνατε το αρνί σας, εμείς βάζαμε ένα παλικάρι δύο μέτρα κάτω από το χώμα, μοναχογιό βιοπαλαιστών. Κρατείστε λοιπόν την ιδιαίτερη σπουδή σας για υπεράσπιση, γνωρίζουμε καλά πόθεν πηγάζει.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *