Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Μαρτίου 2024

Αποδοκιμασίες σε Φίλη για το νέο νομοσχέδιο στην παιδεία με άρωμα από Μεγανήσι

Επάνω τους Μιχάλη…

Δεν ξέρω πόσο “επαναστάτες”  είναι οι  Μεγανησιώτες,  αλλά  γαμπρούς σίγουρα ξέρουν να διαλέγουν(τουλάχιστον στο Σπαρτοχώρι). Μαζί με το παλικάρι το Τάσο που τους πέταξε  στα μούτρα θέση, αποδοχές και δόξα και έτερος Μεγανησιώτης γαμπρός τους τα “χώνει”  με κάθε ευκαιρία!  Εμείς υποκλινόμαστε στο κουράγιο και την δύναμη αυτών των ανθρώπων κι ευχόμστε να είναι πάντοτε υγιείς και δυνατοί ώστε ν΄αποτελούν και για εμάς  ξεχωριστό υπόδειγμα αγωνιστικότητας και ηθικής.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

7 Σχόλια

  1. Μπράβο παιδια για το ρεπορταζ.Παρεπιπτόντως σας πληροφορώ οτι ο ΣΚΑΙ και ιδιαιτέρως ο Μπογδάνος ο Προτοσαλτε και κάποιος απίθανος Μπάμπης εχουν και άλλο ενδιαφέρον υλικό απο το οποίο μπορείτε να εμπνευστείτε.Μπορείτε να πάτε και λίγο ΜΕΓΑ ,κατα Πρετεντέρη μεριά,κατι μπορείτε να βρείτε και εκεί.Αν υπήρχε και ο σταθμός(τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός)των “πατερούληδων” του Περισσού κατι υλικό θα βρίσκατε και εκεί για τους τίμιους αγωνιστές που τώρα κάνουν σκληρή κριτική.(αυτή τη κριτική που ποτέ δεν έκαναν σαν πρώην τρίτο σε δύναμη κόμμα στη Βουλή και ηγέτιδα δύναμη της αριστεράς ,οταν η χώρα βάδιζε ολοταχώς στην καταστροφή)Ωραία και ευτράπελα ολα αυτά ,μόνο που κανέναν δεν πείθουν πλέον εκ των υστέρων και σταματήστε να κάνετε όνειρα τρελά για την επιστροφή στην προ ΣΥΡΙΖΑ εποχή με πρωταγωνιστές Ν.Δ ,ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ(Το τρίγωνο της Αμαρτίας),
    ΖΙΖΑΝΙΟ(Μη σκεφτεί να το παίξει κάποιος …Ζιζανικτόνο.Εχω ανοσία)

    1. Aγαπητέ φίλε ο Μιχάλης(Μιλτσακάκης) και ο Τάσος(Μαυρόπουλος) ουδεμία σχέση έχουν με όσα αναφέρεστε στο άκρως απαράδεκτο σχόλιο σας.

      Μην το κουράζεται, έχουμε όλοι αντιληφθεί την αγάπη σας στον “κωλοτούμπα”. Πιστέψτε μας δεν χρειάζεται καμία επιστροφή, πολύ καλά κάνει την δουλειά το κόμμα σας!

      1. Προφανώς το σχολιό μου δεν αφορά τα συγκεκριμένα άτομα τον αγώνα των οποίων τιμώ και σέβομαι.
        Ισως αν το ξαναδιαβάσετε δυο τρείς φορές να καταλάβετε τι αφορά.
        Κρίμα ομως που το δικό μου σχόλιο το χαρακτηρίζετε απαράδεκτο ενω φαίνεται να σας ικανοποιεί απόλυτα η πληθώρα των σχολίων και το χιούμορ(τρομάρα τους) των κυρίων αυτών Μπογδάνου ,Προτοσαλτε κ.τ.λ.Ε τι να γίνει; ετσι είναι αν ετσι νομίζετε που έλεγε και ο φίλος μου ο Πιραντελο.
        Οσο για τον φίλο απο κάτω,με λίγο αλάτι απο τις πάλαι ποτε αλυκές της Λευκάδας κατι μπορούσε να γίνει.Πανε και αυτές ομως ….. ατυχήσατε.

        1. Κυβέρνηση είσαστε φίλε, ξανανοίξτε τις Αλυκές, ποιος σας εμποδίζει; Θα βρείτε επιπλέον “χώρο” για να βολέψετε κι εσείς κάνα παρατρεχάμενο!

          Τώρα για τον Μπογδάνο εμάς προφανώς και το άτομο δεν μας αφορά. “Ενδοοικογενειακές” σας έριδες για να δικαιολογήσετε τ΄αδικαιολόγητα. Είδατε όμως που καταντήσατε, να σας βγαίνει από αριστερά ο ΣΚΑΙ!

          1. Δεν το είχα σκεφτεί αλλά τωρα που το λέτε ισως είναι μια καλή ιδέα να ανοίξουν παλι οι Αλυκές.Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της οικονομίσς ισως είναι απαραίτητη στις τραγικές συνθήκες που μας οδήγησαν οικυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις της μεταπολίτευσης.Είναι γνωστό ποιές είναι αυτές οι δυνάμεις.Το.. αμαρτωλό τρίο που λέγαμε;
            Για αυτό το λόγο πρεπει ισως να ξανανοίξουν και όχι για να βολευτεί κανένας ” ημέτερος” οπως λέτε.Δεν μπορείτε φαίνεται να ξεφύγετε απο αυτόν τον τρόπο σκέψης.
            Αυτά ομως φιλαράκια συνέβαιναν στην προ…ΣΥΡΙΖΑ εποχή.Διότι (πως να το κρύψουμε άλλωστε;) η πολιτική ιστορία του τόπου εκ των πργμάτων θα διαιρεθεί σε δύο μεγάλες περιόδους Α) Στην ΠΡΟ …ΣΥΡΙΖΑ εποχή και Β) στην ΜΕΤΑ….ΣΥΡΙΖΑ εποχη.
            Οσο το αν μας βγαίνει απο αριστερά η απο δεξιά ο ΣΚΑΙ ,ο Μπογδάνος η άλλα “προσώπατα”(οπως έλεγε και το αφεντικό του Ζήκου) της ιδιας βαρύτητας με τον εν λόγω κύριο δεν θα το σχολιάσω.Αντε καληνύχτα και τα ξαναλέμε.

          2. Συμφωνούμε, πάρτε παράδειγμα μέσα από το χωριό σας!

            Αλήθεια πως μας καταλάβατε, τους ζητήσαμε να μας διορίσουν, δεν έκαναν δεκτό το αίτημά μας κι αποχωρήσαμε!

            Σειρά χορού ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, όξου κι όξου, που θα λεγε κι ο Γάτος! Αλλά το νηπιαγωγείο στο Μεγανήσι δεν το πολυβλέπουμε για φέτος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights