Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Απριλίου 2024

Γιώργος Γαβρίλης στον Prisma 91,6: Ενώ συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα στην χώρα εμείς ασχολούμαστε με το κιτς !!

Πολύ φασαρία για το απόλυτο  τίποτα

Στο απογευματινό μαγκαζίνο του πρίσμα βρέθηκε φιλοξενούμενος  ο  Γιώργος Γαβρίλης για να σχολιάσει την φιέστα που στήθηκε με αφορμή την αδελφοποίηση Οδυσσέα Νυδριού – Μονακό, εκφράζοντας σοβαρές ενστάσεις ως προς την παρουσία θεσμικών  στο “πανηγύρι” το οποίο στήθηκε,  υπογραμμίζοντας ότι ενώ συμβαίνουν σημαντικές εξελίξεις στη χώρα μας εμείς ασχολούμαστε με τα κιτς.

“Οργανώνουμε και στήνουμε φιέστες χωρίς να έχουν καμία ουσία” ανέφερε, ένα συνονθύλευμα φθηνής προπαγάνδας και εντυπωσιασμού.

Ο Γιώργος Γαβρίλης ανέφερε ότι η όλη εκδήλωση θα έπρεπε να κινηθεί στην λογική ενός απλού αθλητικού γεγονότος όπως είναι αυτό  της αδελφοποίησης μιας  τοπικής ομάδας με τη Μονακό,  με τον ίδιο να υπογραμμίζει ότι δεν καταλαβαίνει την παρουσία των τοπικών αρχόντων, εκπροσώπων της εκκλησίας, του βουλευτή . Μίλησε για ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου καθώς όπως ισχυρίστηκε υποβαθμίζεται  το  κύρος των θεσμών, πουν θα έπρεπε να διαφυλάσσεται για τα πραγματικά σοβαρά γεγονότα.

Ανέφερε ότι το όλο σκηνικό του θύμισε “Απόκριες”, με έκδηλη την αμηχανία όλων των ομιλητών και συμμετεχόντων. Έκανε λόγο για “υποτέλεια”   μη   αντάξια  ενός Φωτεινού του Βαλαωρίτη. Ο Γιώργος Γαβρίλης αναρωτήθηκε σε τι αφορά τον δημότη της Λευκάδας του Νυδριού, η του Μεγανησίου όλη αυτή γιορτή που στήθηκε και αναρωτήθηκε για την σκοπιμότητα της.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights