Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Σεπτεμβρίου 2020

Xωρίς προϋπολογισμό ο δήμος Μεγανησίου

Χωρίς ιστορικό προηγούμενο

Σε πλήρη αδιέξοδο   και σε αχαρτογράφητα νερά κινείται  ο δήμος Μεγανησίου ,έπειτα και την αποτυχημένη προσπάθεια για σύγκληση  δημοτικού συμβουλίου  που οδηγήθηκε σε ματαίωση  λόγω έλλειψης απαρτίας.

Τα αποθεματικά του δήμου ανέρχονται στο ποσό των 600.000 ευρώ, πάραυτα κινδυνεύουν να μεταφερθούν  στην Τράπεζα της Ελλάδος ,κάτω από την πίεση της έλλειψης ρευστότητας που για μία ακόμη φορά αντιμετωπίζει η κυβέρνηση και η χώρα, όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει σε προηγούμενο άρθρο μας   σχετικά με την ακινησία του σκάφους ασθενοφόρου.

Ο δήμος πλέον στέκεται στα πόδια του , χάρι των φιλότιμων προσπαθειών εθελοντών αλλά και υπαλλήλων. Ευχαριστήριο εξέδωσε ο δήμαρχος Μεγανησίου, μιας που αδυνατεί να βοηθήσει  “υλικώς” αφού φρόντισαν οι ίδιοι του οι σύμβουλοι να τον  “στραγγαλίσουν” οικονομικώς  και να τον  “ευνουχίσουν” πολιτικώς. Προσεχώς χωρίς λεφτά για πετρέλαια, χλώριο, αποψίλωση ,  καθαρισμό παραλιών , επιδιορθώσεις δρόμων κτλ. Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όσους επέλεξαν αυτόν τον ολισθηρό δρόμο για να  “φάνε” τον εκλεγμένο δήμαρχο που οι ίδιοι  έφεραν και πρότειναν στην κοινωνία. Πόσω δε μάλλον που εκτός ότι αυτοί  τον  έφεραν,  αδίστακτα θυσιάζουν  την τουριστική σεζόν  κι εμάς τους υπόλοιπους  προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος τους.

Έτσι  o δήμαρχος  συγκαλεί  εκ νέου το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάλο Σάββατο , με την ελπίδα ότι θα  καταφέρει  να  τους  μαζέψει αφού σίγουρα θα βρίσκονται στο νησί για μαγειρίτσα!

 

 

Τώρα τι σόι συμβούλιο είναι αυτό που όποιος θέλει όταν θέλει πάει, ότι ώρα του καπνίσει σηκώνεται και φεύγει, σε όποια καρέκλα βρίσκει κάθεται την μία από εδώ την άλλη από εκεί και την τρίτη στου ανεξάρτητους δεν μπορούμε ν΄απαντήσουμε. Έχουμε και  “σκιώδης”  αντιπολίτευση, πέραν της επίσημης αντιπροσώπευσης στο δημοτικό συμβούλιο.

Με αυτά και με αυτά φτάσαμε στο Πάσχα. Το χω ξαναγράψει και μάλιστα κάποιοι μου την  “έπεσαν” διαδικτυακά, ενιστάμενοι για τους “πολιτικούς παραληρισμούς” :

Τα πάμε όπως τα πάει και η χώρα, την βγάζουμε δεν την βγάζουμε!

ΥΓ: Όπως διαπιστώσατε ονόματα δεν έγραψα, είναι αχρείαστα, γνωρίζουν αυτοί στους οποίους απευθύνεται  το άρθρο.

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Θανάσης Κονιδάρης σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Κέντρου Ταφίων του Δήμου Μεγανησίου

Εκδήλωση διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Ταφίων του Δήμου Μεγανησίου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του γνωστού μας  ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου και  δεξιοτέχνη […]

1 Σχόλιο

  1. Το άρθρο σου βάζει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση .
    Δεν μπορεί να ζητάμε ευθύνες από την αντιπολίτευση , όταν η συμπολίτευση δεν έχει κάνει αυτά που πρέπει ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *