Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Απριλίου 2024

Μεγανήσι-Δημοτικό Συμβούλιο: Οριακά πέρασαν τα ανταποδοτικά τέλη

Θύματα της πολιτικής αντιπαράθεσης  οι δημότες

Ειδήσεις έβγαλε για μία ακόμη φορά το δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε  στο Μεγανήσι. Θα εστιάσουμε στα   θέματα που ανέβασαν το πολιτικό θερμόμετρο στα κόκκινα:

Αρχίζουμε με μια νέα ατάκα του δημάρχου κ. Παύλου Δάγλα:

 

Με τηλεφωνική καταγγελία στο Λιμεναρχείο  σταμάτησε το  ασθενοφόρο  σκάφος του δήμου Μεγανησίου:

 

 

Οργανωμένο σχέδιο  πίσω από την αύξηση των δημοτικών τελών διαπιστώνει ο δήμαρχος:

 

Η πολιτική πίεση στον Αντιδήμαρχο ήταν έντονη καθ’ όλη την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, στο ύψος των περιστάσεων στάθηκε ο. κ Θανάσης Κονιδάρης αντιλαμβανόμενος κι αναλαμβάνοντας πλήρως την   πολιτική ευθύνη:

 

 

Άσχημα τα νέα για τους δημότες

Τελικά την πολιτική αντιπαράθεση θα πληρώσουν ως συνήθως οι δημότες που  σύντομα θα κληθούν να πληρώσουν νέο ισοσκελισμό των ανταποδοτικών  τελών  που θα προκύψει από την καταβολή επιδομάτων και υπερωριών στους οδηγούς των απορριμματοφόρων, την μεταφορά των σκουπιδιών εκτός Μεγανησίου,  αλλά και από την διασταύρωση των τετραγωνικών που θα προκύψουν από το Ε9 και των  λογαριασμών της ΔΕΗ  , αφού πλέον η ΔΕΗ δημιουργεί βάσει δεδομένων  και  θα πληροφορεί ανά δύο έτη τον δήμο, για το σύνολο των τετραγωνικών  της δόμησης που υπάρχουν στην επικράτειά του.

 

 

Τώρα να το βάλουμε κι αυτό , γιατί αποτελεί μια απάντηση στην όψιμη ευαισθησία της Νομαρχιακής  του ΠΑΣΟΚ για τα έργα και τις ημέρες της συγκυβέρνησής τους:

 

 

Όλη η  επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγανησίου:

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights